Ardıç Sitare'yi diri diri yakıyor! O Kız 11. bölümde neler oldu?

Kanal D'nin yeni sezon dizisi O Kız, 30 Kasım Çarşamba günü seyircilerle buluştu.

Ardıç Sitare'yi diri diri yakıyor! O Kız 11. bölümde neler oldu?

Son bölümde Ozan ile Sitare'yi öpüşürken gören Doruk'un ne tepki vereceği oldukça merak konusu. Peki, O Kız 11. bölümde neler oldu?Zeynep ile Doruk'un arasındaki aşk günden güne artmaya başladı. Sitare'nin sonu ise Ardıç'ın ellerinden olacak.

Sitare ve Ozan'ın aşk yuvalarını öğrenen Doruk Sitare'yi takip etti. Evin bahçesinde Sitare'yi izleyen Doruk, Ozan ve Sitare'yi öpüşürken gördü. Bu ihaneti belgelemek için telefonuna sarılan Doruk, tam çekim yapacakken telefonu çaldı. Sitare ve Ozan kim olduğunu görmek için bahçeye koştu fakat Doruk kimliğini belli etmeden kaçmayı başardı.

Zeynep'in düşürdüğü düğün fotoğrafının almak için Sitare'nin evine giden Kadir Ardıç'ı görünce yanına geçip oturdu. Ardıç ile konuşmaya başlayan Kadir, Ardıç'ın da konuştuğunu duyunca çok şaşırdı. İyileşme sürecinde olan Ardıç Kadir'e "Sen kimsin" dedi.
Kadir müjdeli haberi vermek için Sitare'yi aradı. Sitare ise yakalanmanın stresi ile bir de bu haberi alınca daha da panikledi.Ardıç'ın bakıcısı Doruk'u aradı ve Ardıç'ın konuşmaya başladığını söyledi. Doruk hemen babasının yanına gitti. Doruk'tan birkaç dakika sonra eve gelen Sitare ürkek adımlar ile Ardıç'ın yanına gitti.

Ardıç Sitare'yi tanıdı ve nefret dolu gözlerle baktı. Doruk ise Sitare'nin ihanetini bilmiyormuş gibi davranmaya devam etti.

Doruk evden çıkınca Sitare odasına gidip Ozan'ı aradı. Bahçeden gelen telefon sesi ile Doruk'un telefon sesinin aynı olduğunu söyledi. Sitare'nin paranoya yaptığını söyleyen Ozan, kocasının da bir şey hatırlamayacağı konusunda Sitare'yi rahatlatmaya çalıştı.

Sabah Kadir'in odasına giren Zeynep Kadir'in düğün fotoğrafına baktığını gördü. Zeynep'i gören Kadir hemen fotoğrafı sakladı. Zeynep ise saklamasına gerek olmadığını söyleyerek Kadir'e neyi olduğunu sordu. Kadir ise Melek'i gördüğünü anlattı. Zeynep ise Melek hakkında sorduğu sorulara yıllarca cevap alamadığı ve yine cevap alamayacağı için merak ettiklerini yine sormadı.

Kadir Melek'i övdükçe Zeynep daha da sinirlendi. Kadir ise Melek senin annen sevmen lazım deyince Zeynep "O benim annem değil! Biliyor musun, bir gün birine anne diyecek olursam o Sitare Hanım olmalı. Sitare bana Melek'ten daha çok annelik yaptı" dedi.Cemiyette kendini Müjgan olarak tanıtan Melek Sitare'nin yanına gitti. Fenomen olmak için Sitare'den destek isteyen Müjgan, Sitare ile konuşurken Ardıç'ın bir oğlu olduğunu öğrendi. Doruk'u gören Müjgan, Doruk'a yakınlaşmak için kolları sıvadı. Sitare odasından çıkarken telefonunu odada unuttu. Sitare'nin odasında oturan Müjgan ise telefonu açıp "Sitare'nin telefonu buyurun" dedi. Zeynep Sitare'yi sordu ve gelince aramasını istedi. Zeynep farkında olmadan annesiyle konuşmuş oldu.

Sitare ve Ozan arasındaki yasak aşkı gururuna yediremeyen Doruk, Sitare'den habersiz Ozan ve Zeynep ile çekim ayarladı. Sitare bu habersiz çekimden haberi olmadı için Doruk'un bir şeyler çevirdiğini ve ne yapmaya çalıştığını çözmek için Mine'yi görevlendirdi.
Zeynep ile daha önce geldiği kafeyi çekim için ayarlayan Doruk Zeynep'i etkilemeyi başardı. Kafedeki çekimler bittikten sonra Doruk kafenin üst tarafındaki evine Ozan ve Zeynep'i davet etti.Zeynep ev halkını ikna edebilmek için Doruk'un odasına girip telefon ile konuşmaya başladı. O sırada Doruk'un parfümünü koklarken yanlışlıkla üzerine döktü.

Zeynep telefon ile konuşurken Ozan ve Doruk'ta Doruk'un evi hakkında konuşmaya başladı. Ozan Doruk'a köşke taşınıp, taşınmayacağını sordu. Doruk ise bu soruları Ozan'a Sitare'nin sordurduğunu düşündü. Ozan ise alakası olmadığını söyledi.

Ozan ve Zeynep'in Doruk'un evinde olduğunu bilen Sitare oldukça gerildi. Sitare Mine ile Ozan hakkında konuşurken Ardıç sessizce Sitare'nin arkasından geldi. Konuşulanlara bir parça şahit olan Ardıç, öfkeli gözlerle Sitare'ye bakarken aynı zamanda üzerine yürüdü. Sitare tam balkondan düşecek gibi olurken Ardıç'ın bakıcısı yardımına yetişti.


Doruk'un evinde yemek yerken Zeynep alkolü biraz fazla kaçırdı. Doruk sorularıyla Ozan'ı kenara sıkıştırınca Ozan Zeynep'in sarhoşluğunu bahane edip kalkmak istedi. Aklı başında olmayan Zeynep ise Ozan'ı itti. Bir sorun olduğunu anlayan Doruk neler olduğunu sordu. Zeynep ise "Sorun ne biliyor musun? Son bana ilk günden beri böcek gibi bakan bu adamın bakışlarına katlanıyor olmak. Aylardır bu bakışlara ve bu ele katlanmak zorunda kaldığım işim. Sitare'ye borcumu ödeyene kadar katlanmak zorunda kaldığım işim" diyerek Ozan'ı kötüledi. Duydukları karşısında hem üzülen hem de sinirlenen Ozan ne yapacağını bilemedi.Zeynep'in midesi bulanıp lavaboya gidince Ozan Zeynep'in onunla gelmeyeceğini düşünüp kalkmak istedi. Zeynep'in anlattıklarının doğrulunu soran Doruk, Ozan'dan "Bu benim meselem değil. Bu Sitare ile senin aranda bir mesele, benlik bir şey yok" dedi. Ozan'ın anında Sitare'yi satmasına şaşıran Doruk "Senlik bir şey var. Hem de babamı ilgilendiren bir şey" dedi. Ozan Doruk'un mesajını anladı ve hızlıca kaçtı.

Lavabodan çıkan Zeynep Doruk'un kıyafetlerini giyip salona geldi. Başı oldukça dönen Zeynep Doruk'un kucağına doğru sendeledi ve Doruk Zeynep'i düşmekten kurtardı.


Fevzi eve gelince Zeynep'in evde olmadığını öğrendi ve söylenmeye başladı. Zeynep'in dedesi daha fazla dayanamadı ve Fevzi'yi uyarmaya gitti. Dede Fevzi ile konuşurken Kadir Zeynep'in kendi yüzünden gelmediğini söyledi. Türkan ne alakası var deyince de Kadir Melek'i gördüğünü söyledi. Kadir'in babası ise Melek'in adını duyunca Kadir'i dövmeye başladı ve o kadının bir daha adını anmaması gerektiğini söyledi.

Hayatının Ozan'dan önce de sorunluğu olduğunu anlatan Zeynep Doruk ile dertleşme başladı. Zeynep'in hep babasından bahsettiğine dikkat eden Doruk, Zeynep'e annesini sordu. Zeynep ise annesiz doğduğunu söyleyip, annesinin onu doğurur doğurmaz daha kucağına almadan kaçtığını söyledi. Zeynep'in hayat hikayesine oldukça hüzünlenen Doruk elleriyle Zeynep'in gözyaşlarını sildi. Bir süre daha konuşmaya devam eden Zeynep Doruk'un avucunda uyuyakaldı. Doruk Zeynep'i rahat ettirmek için kendi yatağına götürdü.


Sabah erkenden evdeki görevlileri arayan Doruk Sitare'nin eşyalarını toplatmaya başlattı. Eşyalarının toplandığını gören Sitare çılgına döndü. Hemen Doruk'u arayan Sitare hesap sormaya başladı. Sakinliğini koruyan Doruk Sitare'yi üstü kapalı yaşadığı yasak aşk ile tehdit etti. Doruk'un elinde delil olduğunu düşünen Sitare cevap veremeden telefonu kapattı.

ZEYNEP TÜRKAN'A FENA YAKALANDI

Sabah Doruk'un evinde uyanan Zeynep utanç içinde kalkarak Doruk'tan özür diledi. Doruk yaşananların hiçbirini Sitare'ye koz olarak kullanmayacağı konusunda söz verdi. Doruk ile evden çıkan Zeynep evdekilere ne söyleyeceğini düşünüyordu. Türkan'ın evi temizlemek için geldiğini gören Doruk Zeynep'i Türkan'a göstermemek için uğraştı. Türkan'ı görmeden eve çıkan Türkan Doruk'un yatağını toplarken Zeynep'in kolyesini gördü. Zeynep'ten şüphelenen Türkan bir yandan da kendini bu düşünceye inandırmamak için ikna etmeye çalıştı.

MÜJGAN BU SEFER DE YALIYA GELİYOR

Sabah Sitare Müjgan'ın geldiğini görünce evdeki görevlilere evde olmadığını söyletti. Sitare'yi soran Müjgan evde olmadığını duyunca üvey oğlu Doruk'u sordu. Doruk'un da olmadığını sorunca Ardıç'ı sordu. Ardıç'ın rahatsız olduğunu söyleyen görevlinin eline çiçekleri tutuşturan Müjgan "Bir kahvenizi içmeden gitmem" dedi.

Yalıyı gezen Müjgan Doruk ile ilgili planlarını düşünüp hayallere kapıldı.

SİTARE ARDIÇ İLE HESAPLAŞIYOR

Yalıda son günü olduğunu sindiremeyen Sitare sabahtan sarhoş oldu. Ardıç'ın yanına gitti. Bakıcıyı odadan kovan Sitare Ardıç ile hesaplaşmaya başladı. Ardıç'ın zamanında yaptığı işkenceleri bir bir yüzüne vuran Sitare "Senin oğlunun burada pembiş anıları var diye ben kanlı gözyaşlarımla elde ettiğim yalıyı ona mı bırakacağım? Gelsin alsın bakalım! Anca cesedimi çıkarır!" dedi.

KADİR MELEK'İ YİNE GÖRÜYOR

Zeynep'in Sitare olduğunu düşünüp Zeynep'i bulmak için Sitare'nin evine giden Kadir, yalıdan çıkan Melek'i gördü. Arabayı binip giden Melek Kadir'i görmedi ve yoluna devam etti. Kadir ise Melek'in peşinde koşmaya başladı.

Zeynep ise sabahtan akşama kadar babasını sokak sokak arayarak bulmaya çalıştı.

ARDIÇ SİTARE'Yİ ÖLDÜRMEYE ÇALIŞIYOR

Yalıdaki son gününü keyifli geçirmek isteyen Sitare, odasındaki bütün mumları yaktı. Sitare yatağına yatıp uzandığında Ardıç içeri girdi. Sitare'nin boğazına yapışan Ardıç öldürmeye çalıştı. Sitare ile Ardıç arasında boğuşma yaşanırken mumlardan birisi yere düştü ve halı tutuşmaya başladı. Ardıç ise odanın kapısını kilitleyip Sitare'nin ölmesini zevk ile izlemeye başladı. O sırada yalıya giren Ozan Sitare'yi kurtarmak için elinden geleni yaptı.

Kadir Melek'ten sonra Sitare'nin yalısına geri döndü. Yangını gören Kadir Ozan'ın durdurmaya çalışmasına rağmen Kadir'i tutamadı ve Kadir yangının çıktığı kata giderek Sitare'yi kurtarmaya çalıştı. Odanın kapısını açmayı başaran Kadir Sitare ve Ardıç'ın yanına girdi.

O Kız'da dengeler iyice değişmeye başladı. Zeynep ve Doruk'un aşkı iyice gün yüzüne çıkarken Kadir Sitare ve Ardıç'ı kurtarmayı başaracak mı? O Kız 11. bölümü izleyemeyenler için aşağıya link bırakıyorum.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Dizi - Film - Tv