Trabzon'da belediye başkanınından terör uyarısı! Dikkat edin...

"Yaylalarda yaşam malzemesi bırakmayın"

Trabzon'da belediye başkanınından terör uyarısı! Dikkat edin...

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaylalarda bulunan vatandaşlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kış aylarına girilmesi münasebetiyle yaylalarda yoğun kar yağışıyla oluşabilecek olumsuzluklara karşı Belediye Başkanı Recep Çebi vatandaşlardan artık yayla ve mezralardan geri dönmelerini istedi.

Vatandaşlardan yayla ve mezralara çıkmamaları gerektiğini vurgulayan Çebi, “Artık kış mevsimindeyiz. Yayla ve mezralarda çok ciddi doğa olayları ile karşılaşabiliriz. Elbette nerede olursa olsun tüm vatandaşlarımızın emrindeyiz lakin can ve mal güvenliği için bahar aylarına kadar yayla ve mezralara çıkılmaması gerekiyor. Bu hususu hemşehrilerimden özellikle rica ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yaylada yaşam malzemesi bırakma, bilmeden teröre destek olma

Başkan Çebi ayrıca; ”Vatandaşlarımızın yaylalardan dönüşlerinin başlamasıyla birlikte terör örgütü mensuplarının erzak ve yaşam malzeme teminini önlemek amacıyla seferberlik anlayışı içerisinde hareket ederek, artan yaşam malzemelerinin terör örgütü mensuplarınca kullanılabileceği düşünülerek, yaylalarda bırakılmaması terörle mücadelede büyük önem arz etmektedir.” diyerek vatandaşları uyardı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler