Salih Cora ve Recep Çebi Araklı'da stadı inceledi

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora, Araklı'da incelemelerde bulundu.

Salih Cora ve Recep Çebi Araklı'da stadı inceledi

Trabzon Milletvekili Salih Cora, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Öztürk ile birlikte Trabzon'un Araklı ilçesinde bulunan spor salonu ve ilçe stadını incelediler. Burada sportif faaliyetlerde bulunan gençlerle sohbet eden heyet daha sonra spor salonuna da ziyaret gerçekleştirdiler. İlçe stadı geçtiğimiz kış ayında afetten zarar görerek yıkılmıştı. Mevcut olan stadın yeniden yapılması planlanıyor.

Trabzon Milletvekili Salih Cora sportif faaliyetlerin gençler için oldukça elzem olduğunu vurgulayarak, kötü alışkanlıkların önüne en güzel bu şekilde geçilebileceğini ifade etti. Gençlerin sporla haşır neşir olmaları sağlık ve gelişimleri açısından önemli olduğu kadar kötü alışkanlıklardan da uzaklaşmasını sağlamaktadır.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi ilçede sportif faaliyetlerin son derece verimli geçtiğini ifade ederek, gençlerin daha sağlıklı spor yapmalarını sağlamak için mücadele ettiklerini söyledi. Başkan Çebi Trabzon Milletvekili Salih Cora'ya desteklerinden ve göstermiş olduğu ilgiden dolayı teşekkür etti.


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber