Çebi'ye AK Parti Gençlik kollarından ziyaret

Ak Parti Araklı İlçe Gençlik Kolları yeni yönetimi, Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret etti.

Çebi'ye AK Parti Gençlik kollarından ziyaret
Trabzon’un Araklı ilçesi AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi ve yönetim kurulu üyeleri  Ali Yavuz Bayrak, Cengizhan Bacı, İsmail Koçaslan, Murat Ayaydın, Murat Demir, Mustafa Yılmaz, Necmetdin Bektaş, Onur Erbay, Özkan Aygün, Salih Eğrioğlu, Selahattin Danışmaz, Selimhan Hüseyinoğlu, Soner Özdemir ve Şaban Demiray Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret ettiler.

Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi yönetim kuruluyla birlikte ilçede önemli işlere imza atacağını belirtti. Yönetim kadrosuyla oldukça iyi işler çıkaracağını ifade eden Başkan Mesut Çebi özellikle ilk hedeflerinin gençlerin ve ailelerin hayatlarını karartan zararlı alışkanlıkları ortadan kaldırmak olduğunu dile getirdi. İlçede sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri arttırarak gençleri doğru alanlarda meşguliyet sahibi yapacaklarını söyleyen Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi bu hususta Belediye Başkanı Recep Çebi’den destek talep etti. Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mesut Çebi’nin ve yönetiminin bu tür yararlı hususlarda her daim yanlarında olduğunu ifade etti. 

Başkan Çebi konuşmalarına şöyle devam ederek; ‘’ Böyle aziz bir milletin ferdi, böyle gençler yetiştirmiş bir milletin evladı olmaktan gurur duyuyorum. Böyle gençlerle aynı yolda yürümekten şeref duyuyorum. Bizlere sizler gibi genç yol arkadaşları nasip ettiği için Rabbime şükrediyor, hamd ediyorum. Bu gençlik Allah'ın izniyle şehitlerine, milletine mahcup olmayacak. Bu gençlik kendisine umut bağlayan bu aziz milleti, kendisini örnek alan dünya gençlerini inşallah hayal kırıklığına uğratmayacaktır. Başkanlığa yeni seçilen genç kardeşlerimizin görevlerini layıkıyla yerine getireceğinden şüphemiz yok. Hangi makamı işgal edersek edelim bu uğurda o sorumluluğu yerine getirmek gerekir. Bu duygularla Gençlik Kolları Başkanlığına Seçilen Mesut Çebi'yi ve yönetim kurulu üyelerini canı gönülden tebrik ediyor, başarılar diliyorum.’’ ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler