Beklenen haber geldi! Trabzon’da bu okullara kar tatili!

Trabzon’da bulunan bazı okullar kar yağışı önlemlerine karşı tatil edildi.

Beklenen haber geldi! Trabzon’da bu okullara kar tatili!

Haber61 - Haber Servisi

Türkiye’yi etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle bir çok ilde okullar tatil edilmişti. Meteorolojiden Trabzon’un yüksek kesimlerine kar uyarısı yapılırken, bazı okulların da tatil edildiği haberi geldi.

Trabzon’un Maçka ilçesinde öğleden sonra eğitim gören taşımalı öğrencilerin güvenle geri dönebilmeleri için Kaymakalık ve Maçka Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak değerlendirmesi sonucu tatil ilan edildiği öğrenildi.

Ayrıca Şalpazarı ilçesine bağlı Doğancı, Simenli ve Gökçeköy köylerinde taşımalı olan tüm öğrencilerin okula gidemediğinden dolayı eğitime ara verildi.

Araklı ilçesine bağlı Yeşilyurt, Değirmencik, Taştepe, Çamlıktepe, Erenler, Çankaya, Taşgeçit Haşılıı okulları ile İmamhatip Ortaokulları ve Ortaöğretime yüksek kesimlerden taşımalı gelen öğrenciler bugün 26 Aralık tarihinde yani bugün izinli sayıldı ve bu okulların tümü kar nedeniyle tatil edildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber