Başkan Çebi kolları sıvadı.Araklı’ya 5 yıldızlı otel

“Dubaili Armada şirketinin gerçekleştirmiş olduğu Sheraton Otel Projesi çalışmaları başladı.

Başkan Çebi kolları sıvadı.Araklı’ya 5 yıldızlı otel

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, “Dubaili Armada şirketinin gerçekleştirmiş olduğu Sheraton Otel Projesi çalışmaları başladı.
Araklyı’nın başarılı belidiye başkanı Recep Çebi  Armada şirketinin  İlçenin  doğal güzelliklerinden biri olan Turup mevkinde yapacağı 1 milyar dolarlık proje için kolları sıvadı
 Başkan Çebi  Turizm konusunda Araklı'da önemli çalışmalar peşinde olduklarını ifade ederek”  15-22 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek olan Turizm Haftası etkinliğini Pazarcık mevkinde düzenleyeceğiz. Trabzon'da 41. yapılacak olan etkinlikler için çalışmalarımızı başlattık.  Bu güzergahta bulunan tarihi yapılar, şelaleler tüm doğa harikası yerlerin en iyi şekilde değerlendirilmesini sağlayacağız.

 Bununla beraber hayvancılığın ilçemizde yaygınlaşması için çalışmalarımız olacak. Meclis üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz müzakereler sonucunda Araklı için önemli kararlar alıyoruz. İlçemize kazandıracağımız bu güzellikler hayırlı olsun.'' ifadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler