Başkan Çebi: Bu yaz asfaltsız mahalle kalmayacak

Araklı Belediyesi, kesintisiz ulaşım projeleri kapsamında gerçekleştirdiği asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Başkan Çebi: Bu yaz asfaltsız mahalle kalmayacak

Araklı'da çalışmalar kapsamında belediyeye bağlı ekipler, vatandaşlar için önem arz eden bölgelerde titizlikle asfaltlama gerçekleştiriyor.

Yassıkaya mahalle muhtarı Mehmet Han; "Yolumuz çok bozuktu. Bölgede haddinden fazla tozlanma oluyordu. İnşallah bundan sonra çok daha güzel olacak. Belediye Başkanımız Recep Çebi bu konuda oldukça duyarlı davranıyor. Tüm muhtar arkadaşlarımıza elinden geldiğince destek oluyor. Kimseyi geri çevirmiyor. Mahalle halkım adına teşekkür ediyorum." dedi.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Çebi yaptığı açıklamada; ''Bu yaz İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'nun talimatları ve destekleri doğrultusunda beton ve asfalt atağına kalkıyoruz. Yaz boyunca devam edecek olan yol bakım ve onarım çalışmaları kapsamında, asfalt gitmemiş mahalle bırakmayacağız. Kıymetli muhtarlarımızla planlama çalışmalarını gerçekleştirdik. Onların görüşleri dahilinde acil noktalara asfalt ve betonlama çalışmaları gerçekleştiriyoruz. İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum.'' ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber