Bakan talimatı verdi! Trabzon'da bu ilçeye doğalgaz gidiyor...

Bakanın talimatı sonrasında Trabzon'un ilçesine doğalgaz gidecek.

Bakan talimatı verdi! Trabzon'da bu ilçeye doğalgaz gidiyor...
 Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ömer Kıratlı, belediye meclis üyelerinden Mustafa Kahraman, Hasan Çebi, Kemal Danışmaz, Selahattin Karabela, Turan Beşir, Ekrem Soytürk, daire amirleri ve belediye teknik personelinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak'ın talimatları doğrultusunda Araklı'da doğalgaz çalışmalarının başlatıldığı bildirildi.

Belediye Başkanı Recep Çebi doğal gaz ile ilgili yaptığı açıklamada; "Araklı'da vatandaşımızın özlemle beklediği doğal gaz çalışmalarına nihayetinde başladık. İlçemiz eski Sürmene köprüsü dediğimiz konumda ana hat çalışmaları pazartesi günü başlayacak. Bu çalışmalar doğrultusunda 2017 yılı içerisinde Araklı'nın belirli noktalarında doğal gaz aktif halde çalışıyor olacak. Doğal gaz ilçe merkezinde ise 2018 yılı içerisinde çalışır vaziyette olacak. Doğal gaz çalışmalarını el birliğiyle takip ediyoruz. Bu çalışmaları tüm kurumlarımızla ortaklaşa yürüterek sorunsuz bir süreç yaşamayı planlıyoruz. Vatandaşımız doğal gaz konusunda heyecanlı bir beklenti içerisindeydi. Güçlü hükümetimiz nezdinde projeyi hayata geçirdik. Araklı'ya hayırlı olsun. Projenin hayata geçirilmesini sağlayan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sn. Berat Albayrak'a, İçişleri Bakanımız Sn. Süleyman Soylu'ya ve emeği geçenlere ilçe halkım adına teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber