Araklı'ya yeni turizm tesisi

Kalecik turizm tesisinde yenilikler yapılıyor.

Araklı'ya yeni turizm tesisi

Trabzon'un Araklı ilçesi Kalecik mahallesinde bulunan tarihi kalenin restore edilmesiyle hemen yan tarafında bulunan alana turizm tesisi inşa edildi. Burada her kesimden insan ailesiyle birlikte keyiflice oturup manzaranın tadını çıkarabiliyor.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi'nin uğraşları sonucu Araklı'ya ivme katacak bir proje daha hayata geçirilmiş oldu.

Arakale turizm tesisinde her geçen gün çok daha farklı konseptlerde yeniliklere gidiliyor. Bölgeyi gezmeye gelen yerli ve yabancı turistlere daha iyi hizmet verebilmek adına çocuk oyun alanları başta olmak üzere birçok farklı alana yer verilecek.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi meclis üyelerinden Ekrem Reis, Mustafa Akgün ve Alican Gümüştaş ile birlikte tesiste yapılan çalışmaları yerinde incelediler. Belediye Başkanı Recep Çebi turizm tesisinin son derece güzel bir yapıya kavuştuğunu ifade ederek bu yaz çok daha fazla ziyaretçi beklediklerini belirtti.

Araklı'ya yeni turizm tesisi

Araklı'ya yeni turizm tesisi

Araklı'ya yeni turizm tesisi

Araklı'ya yeni turizm tesisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler