Araklı kaymakamı Ahmet Günaydın ilçeye veda etti

Trabzon'un Araklı ilçe Kaymakamı Ahmet Günaydın yerine görevine başlayacağı için ilçesine veda etti.

Araklı kaymakamı Ahmet Günaydın ilçeye veda etti

İçişleri Bakanlığı Mülkiye Müfettişliği görevine atanan Araklı Kaymakamı Ahmet Günaydın'ı Belediye Başkanı Recep Çebi, belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve vatandaşlar uğurladı.


Araklı'da göreve başladığı günden itibaren çalışmalarıyla ve diyaloğuyla iz bırakan Kaymakam Ahmet Günaydın hem sevinç hem de üzüntü yaşattı. Kaymakam Ahmet Günaydın ilçede çok sıcak karşılandığını ifade edip, Belediye Başkanı Recep Çebi başta olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti ve burada edindiği dostlukları unutmayacağını belirtti.
 
Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; "Kaymakamımız Ahmet Günaydın ile birlikte ilçemize geldiği günden itibaren koordineli bir şekilde hizmet odaklı çalışmalar gerçekleştirdik. Elimizden geldiğince vatandaşımızın kalbine dokunmayı hedef edindik. İlçemizde, birlikte güzel çalışmalara imza attık. Kendilerine duyarlı çalışmalarından dolayı ilçe halkım adına teşekkür ediyorum. Kaymakamımızı bugün meclis üyelerimizle, muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla uğurladık. Ankara'ya göndermenin hüznünü ve sevincini bir arada yaşıyoruz. İçişleri Bakanlığında yeni görevini ihya edecek olan Kaymakamımıza başarılar diliyoruz. Allah utandırmasın inşallah." ifadelerine yer verdi.


Araklı kaymakamı Ahmet Günaydın ilçeye veda etti
Araklı kaymakamı Ahmet Günaydın ilçeye veda etti

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber