Araklı Fatih Camii'nin yapımı sürüyor

Trabzon'un Araklı ilçesinde yapımı devam eden Fatih Camii için belediye başkanı Çebi, vatandaşlardan destek istedi.

Araklı Fatih Camii'nin yapımı sürüyor

Trabzon'un ikinci büyük ilçesi Araklı'da yapımı devam ve en büyük cami olarak bilinen Fatih Cami için yapılan toplantıda Kaymakam Ahmet Günaydın, Belediye Başkanı Recep Çebi, Fatih Cami derneği üyeleri ve tüm muhtarlar Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantıda bir araya geldi. 

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ''Kaymakamımız Ahmet Günaydın ile birlikte Öncelikle Halk Eğitim Merkezimizde Fatih Camimizle alakalı toplantıya katıldık. Tüm muhtarlarımızın ve dernek üyelerinin katıldığı toplantıda camimizin kısa zamanda bitirilebilmesi adına el birliği ile çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. İnanıyorum ki el birliği ile bu işin üstesinden geleceğiz. Gerçekten Araklıyı ışıldatan güzide bir cami ortaya çıkıyor. Gelişen ilçemiz ve artan nüfusumuza hitap edecek olan Fatih Cami için vatandaşlarımızdan desteğini bekliyoruz.'' ifadelerine yer verdi.

Kaymakam Ahmet Günaydın ve Belediye Başkanı Recep Çebi yapılan toplantının ardından Fatih Cami'nin yapım çalışmalarını incelediler.

Araklı Fatih Camii'nin yapımı sürüyor



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler