Araklı'da selde hayatını kaybedenler toprağa veriliyor

Trabzon Araklı'da yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler son yolculuklarına uğurlanıyor.

Araklı'da selde hayatını kaybedenler toprağa veriliyor

Trabzon’un Araklı ilçesinde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybedenler bugün toprağa verilmeye devam ediyor. Çamlıktepe mahallesinde yaşanan selde hayatını kaybeden 7 kişiden Mehmet Cevahir için Araklı ilçe merkezinde cenaze namazı kılındı.
 
Araklı Merkez Hacı Hasan Küçük Camii'de öğle namazı sonrası Mehmet Cevahir için kılınan cenaze namazına Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs, Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin ve Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’nin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.
 
Öte yandan hayatını kaybedenlerden Ali Kemal Coşkuner'in Ortahisar ilçesine bağlı Akkaya mahallesinde, Hasan Çakar’ın Beşikdüzü ilçesinde, Erdoğan Uzun’un Akçaabat’ın Akçaköy mahallesinde ve Baki Turhan’ın Yomra ilçesinin Yokuşlu mahallesinde bugün son yolculuklarına uğurlanması bekleniyor.

Yaşanan felakette hayatını kaybedenlerden İmam Soner Özbay ve Ali Abdullah Osmanoğlu dün Araklı ilçesinde toprağa verilirken, kayıp 3 kişiyi arama çalışmaları ise sürüyor. 

DSİ çalışanı Hasan Çakar için ise Trabzon Beşikdüzü Merkez Eski Camii'de öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına Vakfıkebir Kaymakamı Mesut Yakuta, Beşikdüzü Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Beşikdüzü Belediye Başkanı Ramis Uzun, Vakfıkebir Belediye Başkan Vekili Yusuf Sağlam, DSİ personelleri ve vatandaşlar katıldı. Cenazenin ardından Çakar, Vakfıkebir ilçesinin Yaylacık mahallesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler