Araklı'da plajların yapımı başladı

Araklı'da yapılacak 3 plajın ilkinde çalışma başladı

Araklı'da plajların yapımı başladı

Trabzon’un Araklı ilçesinde yapılması planlanan 3 plajdan ilk plajın yapımına başlandı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi teknik ekibi ile birlikte burada yapılan çalışmaları yerinde inceleyip, planlama çalışmalarını takip etti. Araklı limanının arka tarafında yapılan plajda soyunma kabinleri, duş alanları, yürüyüş yolları ve peyzaj çalışmaları yapılacak.

Yaza Merhaba projeleri ile Araklı'nın bir çok etkinlik ve sosyal alanlarla buluşacağı belirtilirken Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Vatandaşlarımız tarafından plaj hususunda yoğun bir talep alıyorduk. Sahil ilçesiyiz ve doğru düzgün bir aile plajımız bulunmuyordu. Hemen bu duruma müdahil olarak 3 adet plajın yapılmasını planladık. Nihayetinde ilk plajın çalışmalarını başlattık. Burada vatandaşlarımızın ücretsiz bir şekilde ailecek faydalanabilecekleri plaj oluşturuyoruz. Yürüyüş alanları, soyunma kabinleri, duş alanları gibi bir plajda olması gereken tüm ihtiyaç alanlarının çalışmalarını gerçekleştireceğiz. İnşallah yakın bir zamanda plajı hazır hale getirerek vatandaşlarımızın bu yaz faydalanmasını sağlayacağız.” ifadelerine yer verdi.

Araklı'da plajların yapımı başladı
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler