Araklı'da pideye dolaylı yoldan indirim

Araklı’da alınan kararla beraber pidenin gramajı artırıldı.

Araklı'da pideye dolaylı yoldan indirim

Haber61 - Haber Servisi

Geçtiğimiz günlerde Trabzon’un Araklı ilçesinde pidenin fiyatının 5 TL olarak açıklanmasının ardından konuyla ilgili fırıncı esnafıyla toplantı gerçekleştirildi.

Araklı Kaymakamı Mehmet Nuri Çetin, Belediye Başkanı Recep Çebi, Belediye Başkan Yardımcısı Burhan Akyıldız, meclis üyesi Ekrem Reis, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hüseyin Öztorun ve fırıncı esnafı bir araya gelerek toplantı gerçekleştirildi.

Toplantıda pidenin gramajı arttırılmasında hemfikir kılındı. Buna göre 575 gram pide 5 TL’ye satılıyordu. Pide 600 grama çıkarılarak fiyatının yine 5 TL olarak kalmasında karar kılındı.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi yaptığı açıklamada; ”Yapılan toplantı neticesinde pidenin gramı arttırılmıştır. 575 gram olan pidenin gramı 600 yapılmış olup, fiyatının ise 5 TL olarak kalması uygun görülmüştür.” ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler