Afrin’deki Mehmetçik için anlamlı kermes

Trabzon'un Araklı ilçesi Atatürk Ortaokulu tarafından Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklere destek amacıyla kermes düzenlendi.

Afrin’deki Mehmetçik için anlamlı kermes
Kermese Kaymakam İbrahim Halil Şivgan, Belediye Başkanı Recep Çebi, Ak Parti İlçe Başkanı Şaban Bıyık, Jandarma Komutanı Engin Akbaba, İlçe Müftüsü Abdulkerim Tohumcu, Emniyet Müdürü Gürkan Demirkan, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Rıza Keskinsoy, muhtarlar, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermes açılışı öncesi Fetih süresi okundu ve ilçe Belediye Başkanı Recep Çebi konuşma yaptı. Gerçekleştirilen keermese katılım yoğundu. Öğrenciler Mehmetçiğe mektup yazarak duygularını dile getirdiler. Herkes farklı şekilde Mehmetçiğe destek oldu.

Belediye Başkanı Recep Çebi konuşmasında; "Atatürk Ortaokulunun düzenlemiş olduğu, Türk Silahlı Kuvvetlerimizin gerçekleştirdiği "Zeytin Dalı" harekatına destek kapsamında genciyle, yaşlısıyla tüm Araklılı vatandaşlarımızla bir araya geldik. Birlik ve beraberliğimiz daim olduğu sürece Allah'ın izniyle hiçbir şer güç karşımızda durmaya cür'et dahi edemez. Araklılı kıymetli hemşehrilerimiz işini gücünü bırakarak bu programa iştirak ettiler. Herkes bu kutlu mücadeleye elinden ne destek geliyorsa verme peşinde. Şunu biliyoruz ki Çanakkale'de ve 15 Temmuzda olduğu gibi söz konusu vatan, bayrak ve millet olduğunda herkes gerekeni, canını ortaya koyarak yapacaktır. Allah birliğimizi, dirliğimizi daim eylesin. Allah orada mücadele eden askerlerimizin yardımcısı olsun. Programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler