Adnan Günnar: "Tüm imkan ve kurumlar seferber edildi"

Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar, Araklı'da yaşanan sel felaketi ile ilgili mesaj yayınladı.

Adnan Günnar: "Tüm imkan ve kurumlar seferber edildi"

Trabzon Araklı İlçesi Çamlıktepe Mahallesi ve Yeşilyurt Mahallelerinde 18 Haziran 2019 Salı günü başlayan aşırı yağmur sonucu meydana gelen sel felaketi nedeniyle Trabzon Milletvekili Dr. Adnan Günnar bir mesaj yayınladı.

Salı günü saat 14:00 sularında Araklı ilçesinin Çamlıktepe ve Yeşilyurt mahallelerinde yoğun yağışa bağlı olarak meydana gelen afet çalışmalarını yerinde görmek ve incelemek üzere bölgeye hareket eden, Milletvekili Adnan Günnar; "Bölgemizde kurumlarımızın çalışmaları, bakanlıklarımız, Valilik koordinasyonunda devam etmektedir.Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri, iş makineleri, Araklı Belediyesi ekipleri, 112 Acil Sağlık ve AFAD ekipleri ve 3 UMKE ve 10 adet 112 ambulansı (2’si nakil ambulansı) bölgeye gönderilmiştir. Felakette haber alınamayan vatandaşlarımızı arama kurtarma çalışmaları için tüm imkanlar ve kurumlar seferber edilmiştir. Afette hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum. Cenab-ı Allah böyle afetleri bir daha göstermesin" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler