Araklı umduğunu bulamadı

TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzincanspor ile 1-1 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Zeki Yakupoğlu, galip gelmeleri gereken bir karşılaşmayı beraberlikle tamamladıklarını söyledi. Yakupoğlu, 3 haftadır seri galibiyetler yakaladıklarını be

Araklı umduğunu bulamadı
TFF 3. Lig 4. Grup'ta deplasmanda Erzincanspor ile 1-1 berabere kalan Araklıspor'un teknik direktörü Zeki Yakupoğlu, galip gelmeleri gereken bir karşılaşmayı beraberlikle tamamladıklarını söyledi.

Yakupoğlu, 3 haftadır seri galibiyetler yakaladıklarını belirterek, ''Erzincanspor maçında da çıkışımızı sürdürme planları yaptık. Ancak maalesef istediğimiz futbolu sahaya yansıtamadık'' dedi.

Erzincanspor karşılaşmasının kendileri için geride kaldığını ifade eden Yakupoğlu, ''Önümüzde Demirçelik Divriğispor maçı var. Rakibimizin ligdeki konumu bizi çok ilgilendirmiyor. Bizler çok ciddi bir şekilde hazırlanacağız.

Hedefimiz bu maçtan 3 puan almak olacaktır. Araklıspor'un baştan beri hedefi 2. Lig'e çıkmaktır, bunun için her maç bizim için final havasında geçecektir, puan kaybına tahammülüz yok'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor