Süper Lig'de flaş transfer

Antalyaspor, Jeremy Menez'i transfer etti.

Süper Lig'de flaş transfer

Antalyaspor, Fransa'nın Bordeaux takımdan Jeremy Menez'i transfer etti.
 

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre Menez, kendisini üç yıllığına kırmızı-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

Açıklamada, "Kulübümüz, Fransa'nın Bordeaux takımında forma giyen Jeremy Menez ile yaptığı görüşmeler sonucu, protokol imzalamıştır. Kendisini 3 yıllığına Antalyasporumuza bağlayan sözleşmeye imza atan deneyimli kanat oyuncusu ile resmi transfer dönemi başladıktan sonra sözleşme imzalanacaktır." ifadelerine yer verildi.

JEREMY MENEZ KİMDİR?

Jeremy Menez, 7 Mayıs 1987 tarihinde Fransa'nın Longjumeau kentinde dünyaya geldi. Futbol hayatına ilk olark Sochaux'da altyapı kadrosunda başladı ve 3 yıl boyunca burada forma giydi. Ardından yine Sochaux'da profesyonel kariyerine adım atan Menez, Sochaux'da 55 maçta 7 gol attı.

Oynadığı futbolun beğenilmesinin ardından Monaco'ya transfer oldu ve 2008-2008 yılları arasında çıktığı 57 maçta 14 gol atarak şahane bir futbol sergiledi.

Monaco'daki yükselişinin ardından İtalya'nın Roma kulübüne transfer olan Jeremy Menez, 2008-2011 yılları arasında Roma forması giydi ve çıktığı 84 maçta 7 gol attı.

Roma'nın ardından Paris Saint-Germain'e transfer olan Menez, 2011-2014 yılları arasında çıktığı 79 maçta 14 gol attı. Son olarak da 2014'te Milan forması giymeye başlayan Menez, 28 maçta 8 gol atmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler