Bunun adı vahşet! Sokak köpeğini...

Antalya'da kimliği belirsiz kişi ya da kişiler sokak köpeğini bıçaklayarak öldürdü.

Bunun adı vahşet! Sokak köpeğini...

Antalya'da sokak köpeği, kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce bıçaklanarak öldürüldü. Olayda kullanılan bıçak ve tahta parçasının, köpeğin üzerinde bırakıldığı görüldü.

Olay, Konyaaltı ilçesine bağlı Hurma Mahallesi 243 Sokak'ta meydana geldi. Sokak köpeği, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce bıçaklanıp öldürüldü. Köpeği görenler, durumu polise haber verdi. Yapılan incelemede köpeğe tahta parçasıyla vurulduğu, işkence yapıldıktan sonra çeşitli yerlerinden defalarca bıçaklanarak, öldürüldüğü belirlendi. Olayda kullanılan bıçak ve tahta parçasının, köpeğin üzerinde bırakıldığı görüldü. Köpeğin işkence yapılarak, öldürülmesine tepki gösteren hayvanseverler, olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanmasını istedi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler