Bakan Çavuşoğlu’dan öğrencilere söz!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Aksu’da uçak bakım ve teknolojileri bölümünde eğitim gören lise öğrencilerinin uçak isteğini kırmadı.

Bakan Çavuşoğlu’dan öğrencilere söz!

Antalya’daki ziyaretlerini sürdüren Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Aksu ilçesine gelerek lise Uçak Bakım Teknolojileri Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde eğitim gören öğrencileri sınıflarında ziyaret etti.

Burada öğrencilere tavsiyelerde bulunan Bakan Çavuşoğlu, "Havacılıkta çok geliştik. Sadece Türk Hava Yolları değil artık 3-4 tane hava yolu şirketimiz var yurt dışına uçan. Dünyanın ve Avrupa’nın her yerinden de firmalar da ülkemize geliyor, turist getiriyoruz. Kargoculukta da yine ön plana çıkmaya başladık. Yine savaş uçaklarımızı kendimiz üretmeye başladık. Birçok ülkenin savaş uçaklarının tamirini bakımını biz yapmaya başladık. O yüzden hem sivil havacılıkta hem askeri havacılıkta sizlere çok büyük görevler düşüyor. İnşallah sizlerde iyi yetişeceksiniz. Sporumuzu da iyi yapacaksınız. Yabancı dili de iyi öğreneceksiniz" dedi.

Öğrencilerden bir tanesinin okul önüne sivil ve savaş uçağı istemesi üzerine ise Bakan Çavuşoğlu, "Eğer hukuki bir sorun yoksa yapalım. Hem savaş uçağı, hem sivil uçak olsun. Hukuki sıkıntı varsa bile başka yerden bakalım ve buraya getirelim" diye konuştu.

Bakan Çavuşoğlu daha sonra Aksu Kaymakamlığı önündeki meydanda vatandaşlarla buluştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler