Trabzon gününde neler oldu?

Ankara'da Trabzon günlerinden kısa kısa

Trabzon gününde neler oldu?

ANKARA - Trabzon Başkent'e taşındı üçüncü gününde öne çıkan en çarpıcı detaylar bu haberde...
 

TRABZON VALİSİ DEĞİL EVLADI OLDU

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Başkent'e en fazla yorulan isimlerden bir tanesi olduğu dikkatlerden kaçmadı. Gümüşhane'den Trabzon'a vali olarak atandığı günden bugüne vali Yavuz, Trabzon'un tüm sorunlarına el atan bir vali oldu. Şehrin tanınması için Ankara'da elinden geleni yapan Yavuz, AKM'de ki tüm etkinlikleri yakından takip etti. Trabzon valisinden çok Trabzon'un öz evladı gibi hareket etmesi ise; Trabzonlulardan alkış aldı.

BAŞKAN SÜTLAÇ YAPTI ANKARA BAYILDI

Maçka Belediyesi tarihinde görülmemiş bir ilke imza attı. Tüm yurda hatta dünyaya ün salmış Hamsiköy sütlacı Maçka'da özel olarak yaptıran Başkan Koray Koçhan, özel bölmeli bir araç ile birlikte de bunu başkent Ankara'ya getirerek vatandaşlara dağıttı. Ankaralıların ise; yoğun ilgisi ile karşılanan Sütlaca başkent doymadı. 5 Bin sütlaç ilk gün bitti. Başkan Koçhan'ı bir daha Trabzon günlerinde zor zamanlar bekliyor. 

HEPSİNDEN FARKLI OLDU 

Ankara'da en çok dikkat çeken ise; bu yılki katılım oldu. Neredeyse Trabzon'un tamamı AKM'ye akın etti diye biliriz. Esnafından, siyasetçisinden, İş dünyasından, sanat çevresine kadar kent vizyonuna katkısı olan herkes Trabzon günlerine katıldı. Bir ilk söylerken sadece sözde olmadığını ise; size şöyle örnek vere biliriz, "İstanbul'da sinema yapımcıları, yönetmenler ve oyuncularda AKM'deydi."

LOGO GÖZ DOLDURDU 

Etkinliklerde en fazla dikkat çekenlerden bir tanesi ise; şüphesiz yeni yapılan logo oldu. Tüm vatandaşlar logoyu gördüğünde ise; Büyükşehir'in yeni logosu bu olsun söylediği dikkatlerden kaçmadı. Tasarımcıların özellikle ele aldığı 3 çizgide Trabzon'u anlatan logo Siyasiler tarafından da beğenildiği gözlemlendi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler