Trabzon Günleri’ne kaç kişi geldi?

Ali Ayvazoğlu Ankara’da düzenlenen Trabzon günlerine kaç kişinin geldiğini Haber61’e açıkladı.

Trabzon Günleri’ne kaç kişi geldi?
Trabzon İl kültür ve Turizm Müdürü ali Ayvazoğlu, Ankara’da Düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulunarak ziyaretçi sayısını açıkladı.

Trabzon Günlerinin düzenlenmesi ile ilgili konuşan Ayvazoğlu, “Hayat tecrübeler üzerine devam eder. Daha önceki yıllardan tecrübemiz vardı. Bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Onların kurmuş olduğu temel üzerine devam ediyoruz. Biz daha önce yaşadığımız aksaklıkları nasıl getireceğimizden yol açıktık. Ankara’nın her tarafında tanıtım yaptık. Bu alan içerisinde farklı bir süsleme yaptık. İnsanların fotoğraf çektirebileceği Trabzon Havasındaymış gibi olmasını saplayacak düzenlemeler yaptık.” dedi.

KAÇ ZİYARETÇİ GELDİ?

Ayvazoğlu Ziyaretçi sayısı ile ilgili olarak ise yaptığı açıklamada, “İlk gün en yoğun gündü. 58 bin 600, ikinci gün 50 Bin civarı, bugün bu saat itibari ile 18 bin kişi geldi. Bu rakam akşama kadar 30-40 Bine çıkabilir ve iftardan sonrada çok ziyaretçinin geleceğini tahmine diyoruz. Yarında akşama kadar stantlarımız açık olacak. Gelen misafirlerimizi de gezmek için fırsat vereceğiz.” İfadelerine yer verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler