Emeklilikte Yaşa Takılanlar Ankara'da buluştu

Ankara'da 'Eyt Buluşması'

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Ankara'da buluştu

Ankara'da, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen "EYT Buluşması'na binlerce kişi katıldı.

EYT Sosyal Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenen "EYT Buluşması'na katılmak isteyen kişiler Türkiye'nin dört bir noktasından sabah saatlerinde Ankara'ya geldi. Bir araya gelen kalabalık, Anıtkabir'i ziyaret etti, ardından da programın düzenlendiği Yenimahalle'de bulunan Nazım Hikmet Kültür Merkezi'ne geçti.

Çok sayıda EYT'li, salona sığmayınca dışarıda kaldı. Kalabalık hem salon içerisinde, hem de salon dışarısında sık sık slogan atarak, sorunlarının çözülmesini istedi. Düzenlenen programa CHP'li ve İYİ Partili milletvekilleri de destek verdi. Dernek Başkanı Gönül Boran Özüpak, Türkiye'nin farklı noktalarından binlerce insanın Ankara'da bir araya geldiğini söyledi. Amaçlarının seslerini duyurmak olduğunu belirten Özüpak, "Bir olduk, birliğimizi gösterdik. Bizim isteğimiz, 4447 sayılı yasanın getirdiği mağduriyetlere artık son verilmelidir. Bunun için de sonuna kadar mücadelemizi vereceğiz. Bizleri yok saymalarını istemiyoruz. Biz ülkemizin en fazla emek veren, en fazla hizmet eden insanlarıyız. Bizi göz ardı edemeyeceklerini düşünüyoruz. Buradan da bunu haykırmış olduk. Haklıyız, hakkımızın peşindeyiz, seçim öncesi biz bu yasanın geçmesini istiyoruz. Vaat değil, sadece icraat istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler