Dev FETÖ operasyonu: Büyükşehir Belediyesinde...

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde FETÖ operasyonu...

Dev FETÖ operasyonu: Büyükşehir Belediyesinde...

Ankara'da FETÖ'ye yönelik büyük operasyon gerçekleştiriliyor. Operasyon kapsamında "ByLock" kullandığı tespit edilen 60'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19'u ilçe belediyelerinde çalışan 79 kişi hakkında gözaltı kararı verilirken, MEB ve Kalkınma Bakanlığı'nda ise 60 kişi gözaltına alındı


Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, FETÖ soruşturması kapsamında "ByLock" kullandığı tespit edilen 60'ı Ankara Büyükşehir Belediyesi, 19'u ilçe belediyelerinde çalışan 79 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerden bir kısmının daha önce kurumlarından ihraç edildikleri öğrenildi.

MEB VE KALKINMA BAKANLIĞI ESKİ PERSONELLERİNE DE GÖZALTI

FETÖ soruşturması kapsamında, "ByLock" kullandığı tespit edilen 30'u Kalkınma Bakanlığı, 30'u Milli Eğitim Bakanlığı eski personeli 60 kişi hakkında gözaltı kararı verildi. Şüphelilerin daha önce KHK ile kurumlarından ihraç edildikleri öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler