Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sandıktan çıkarlarsa Kayyum atarız"

Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Sandıktan çıkarlarsa Kayyum atarız"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Kızılcahamam'da toplu açılış töreninde konuştu.

Erdoğan, ''15 Temmuz gecesi Ankara 149 şehit verdi. Darbecilerin en çok kayıp verdiği yer Ankara. Şehitlerimizin kanını asla yerde koymadık, koymayacağız'' dedi.

'TERÖRÜ TAMAMEN TÜRKİYE'DEN ÇIKARACAĞIZ'

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''Terör sorununu Türkiye'nin gündeminden tamamen çıkartmakta kararlıyız. Emniyet ve istihbarat birimlerimizi FETÖ'cü hainlerden temizlememizin ardından son 3 yılda büyük başarılara imza attık. Yaz kış demeden yılın 365 günü operasyonlarımız aralıksız sürüyor. 4 bin 584 teröristi etkisiz hale getirerek Afrin'i bölücülerin esartinden kurtardık.'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, teröre bulaşmış kişilerin tekrar sandıktan çıkacak olursa beklemeden anında gereğini yapıp kayyum atayacaklarını belirtti. 

Erdoğan, ''Son günlerde yoğunlaşan ekonomik saldırıların hedefi de bellidir. Biz kuklaları da kuklacıları da çok iyi biliyoruz. Hiçbir tehdit ve şantajın 2023 hedeflerimizle aramıza girmesine müsaade etmeyeceğiz.'' şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler