Cora, “Trabzon’a yeni müjdelerimiz olacak”

Salih Cora Haber61’e konuştu.

Cora, “Trabzon’a yeni müjdelerimiz olacak”

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde Haber61’e açıklamalarda bulundu.


Salih Cora, “Burada bulunan herkesin bu stantlara gelerek geçmişte yaşadıkları anıları hatırlayabilecekleri güzel bir yer oldu. Trabzon tarihi bir şehirdir. Metrekaresine en fazla sanatçı düşen bir şehirdir. Ticaret sanat şehridir. Trabzon son zamanlarda çok ciddi yatırımlar aldı. Göç veren şehirden göç alan bir şehir konumuna geldi. Yakında yeni müjdelerimiz var. Onlarla daha da markalaşacak. Medyasıyla da iyi durumda. Sizlere de teşekkür ediyoruz. Geçmişte federasyon üzerinden yapılıyordu. Onlara teşekkür ediyoruz. Bunu büyüttüler. Şimdi valiliğimiz ve paydaşları ile çok daha güzel hale geldi. Bu her yıl yapılmak zorundadır. Her yıl Ankara’da Trabzon etkinliklerinin gerçekleştirilmesi lazım. Burada herkesi görüyoruz. Memleketten gelenler oluyor. Muhteşem bir açılışla başladı. Bugün ve yarında devam edecek. Çok ciddi bir kalabalık var. Her saat kalabalık artıyor. Çok güzel bir etkinlik oldu” dedi.

Salih Cora’nın kızı Asya, Trabzon günlerini çok beğendiğini ve stantlarda eksik olmadığını söyleyerek, Karne hediyesi olarak babasından kedi bakmak için söz aldığını ve kendi yaşındaki arkadaşlarına “Yaz tatilinizi güzel geçirin” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler