Bakan Süleyman Soylu: “Top yekûn temizleme harekatındayız”

Bakan Süleyman Soylu Haber61’e konuştu.

Bakan Süleyman Soylu: “Top yekûn temizleme harekatındayız”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Ankara’da düzenlenen Trabzon Günlerinde haber61 standını ziyaret etti.


Bakan Süleyman Soylu ziyareti sırasında Trabzon Günleri ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Yıllardan beri yapılıyor. Her yılda üzerine katılarak gidiliyor. Özellikle insanların hemşerilerimizin ilgisi. Her şehirden insanın burada kendini bulabilmesi. Yöresel ürünlerimizi ağız tadını damak zevkini ortaya koyan esnafımızın bir arada yer aldığı bir organizasyon bunda basınımızın da ilgisi çok önemli. Hem samimiyet var. Hem de en iyisini sunma gayreti var. Herkes biraz itina ile var olanı sunmaya çalışıyor. Bütün emeği geçenlere teşekkür ediyoruz. Muhteşem bir tablo. Sizlere de teşekkür ediyoruz.” dedi.

“TOP YEKÛN TEMİZLEME HAREKATINDAYIZ”


Terörle mücadele konusunda açıklamalarda bulunan bakan Süleyman Soylu, Top Yekün temizleme harekatı yaptıklarını belirterek, “Özellikle Tendürek dağı İran’dan sızmalara karşı önemli bir tehlike oluşturuyordu. Bu sabah 03:00 itibari ile en büyük operasyonu gerçekleştirdik ve 29 teröristi etkisiz hale getirdik. Göğüs göğüsse çarpıştığında şehidimiz yok ama kalleşçe yapılan saldırılarda ilk ateşte şehitlerimiz oluyor. Kimse endişe etmesin. Kato dağında ve Tendürek’te mücadelemizi veriyoruz. Sıkıştıkça gerekli cevapların verilmesi ile bitmeye yaklaşıyorlar. Çok sayıda operasyonumuz var. Her alanda operasyon yapıyoruz. Top yekûn temizleme harekatındayız.” İfadelerini kullandı.

Bakan Süleyman Soylu: “Top yekûn temizleme harekatındayız”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler