Aynı evde 2 kadınla yaşayan adam sırayı şaşırdı öldürüldü!

Ankara'da meydana gelen olayda bir kişi dini nikahlı eşi tarafından öldürüldü. Olayın arkasındaki hikaye ise şaşırttı...

Aynı evde 2 kadınla yaşayan adam sırayı şaşırdı öldürüldü!

Ankara Pursaklar'da, biri resmi nikahlı eşi iki kadınla aynı evde yaşayan adam her gece birinin yanında kalırken sırayı şaşırdı, kıskançlık krizine giren kadın odayı bastı ve "Bu gece sıra benimdi" diyerek adamı öldürdü. Alınan bilgiye göre, Gülyeşim Kavuştuk ile dini nikahlı eşi Önder Çelik ve onun resmi nikahlı eşi Seher Çelik ile yaşadığı evde sabah saatlerinde tartışma çıktı. Tartışma sonrası Gülyeşim K, Önder Çelik'i göğsünden bıçaklayarak öldürdü. Adli makamlardan alınan son dakika bilgisine göre zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Önder Çelik, nikâhlı eşi Seher ve sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk ile aynı evde yaşamaya başladı. Ayrı odalarda kalan kadınlarla sırayla bir gece geçiren Çelik, sırayı şaşırıp eşi Seher ile iki gece üst üste geçirince Kavuştuk daha sonra odalarına gittiği çifte "Bu gece sıra benimdi" diyerek kıskançlık krizine girdi. Kavga başladı, mutfaktan getirilen bıçak ise acı sonu hazırladı. Sıranın kendisinde olduğunu söyleyen kadın sevgilisi Önder Çelik'i öldürdü.

EŞİ VE SEVGİLİSİ İLE AYNI EVDE

Ankara Pursaklar'a bağlı Ayyıldız Mahallesi Mithatpaşa Sokak'taki evde önceki akşam yaşanan cinayet, çok çarpıcı bir hikâyeyi barındırıyordu. Önder Çelik (43), Seher Çelik (34) ile evlendikten 2 yıl sonra sevgilisi Gül Yeşim Kavuştuk'u (40) da aynı eve getirdi. Çelik, farklı odalara yerleştirdiği iki kadınla aynı evde yaşamaya başladı.

HER GECE BİRİNCE KALIYORDU AMA SIRA KARIŞTI

Ayrıca sıraya koyarak her gece birisinin odasında kalıyordu. Önceki gece ise sıra şaştı. Kavuştuk, birlikte yaşadığı Önder Çelik'in nikâhlı eşiyle 2 gece üst üste geçirmesiyle kıskançlık krizine girdi. İki kadın ile Çelik arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Kavuştuk, mutfaktan aldığı bıçakla Önder Çelik'i göğsünden bıçakladı.

SABAH

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler