Anne kız otobüs altında can verdi

Karşıdan Karşıya geçmek isteyen anne ve 2 çocuğuna otobüs çarptı.

Anne kız otobüs altında can verdi

Başkent’te karşıdan karşıya geçmek isteyen anne ve 2 çocuğuna özel toplu taşıma aracı çarptı. Otobüsün altında kalan anne ve kızı hayatını kaybederken, diğer çocuk yaralı olarak kurtuldu.


Kaza, Etimesgut ilçesinde meydana geldi. İddiaya göre, İstasyon Caddesi üzerinde karşıdan karşıya geçmek isteyen Zikriye K. ve çocukları Filiz ve Ege K.’ye Tahsin T.’nin kullandığı 06 BS 6121 plakalı özel toplu taşıma aracı çarptı. Otobüsün altında kalan anne Zikriye K. ve kızı Filiz K. hayatını kaybederken, Ege Kaya ise yaralandı. Kazayı gören vatandaşlar, polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı çocuğu hastaneye kaldırırken, anne Zikriye K. ile kızı Filiz K.’nin ise hayatını kaybettiğini belirledi. Durumu öğrenen Zikriye K.’nin yakınları hastanede sinir krizi geçirdi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Şehirler