Ankara'da kaza: 2 ölü 1 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Ankara'da kaza: 2 ölü 1 yaralı

Ankara'da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Alınan bilgiye göre, Kuzey Ankara Çevre Yolu'nun Etlik istikametinden  Batıkent yönüne giden sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 06 AK 9460 plakalı  lüks otomobil, Hurdacılar mevkisinde aynı yönde seyir halinde olan Aziz Ü'nün  kullandığı 06 DV 2801 plakalı araca arkadan çarptı.

Çarpmanın şiddetiyle takla atarak savrulan ve bariyerlere çarpan  araçtaki Menekşe Ü. ile oğlu Sedat Ü. otomobilden fırlayarak refüje düştü. Kazaya neden olan lüks otomobilin sürücüsü ise olay yerinde aracını  bırakarak kaçtı.

İhbar üzerine bölgeye sevk edilen itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri  olay yerine geldiklerinde anne ve oğlunun hayatını kaybettiği belirledi. Ağır yaralanan baba Aziz Ü. ise hurdaya dönen otomobilden çıkarılarak  ambulansla hastaneye sevk edildi.

Kaza nedeniyle Kuzey Ankara Çevre Yolu'nun Hurdacılar mevkisinde  ulaşım yaklaşık iki saat süreyle çift şeritten kontrollü olarak sağlandı. Polis ekipleri kazaya neden olan ve olay sonrası kaçan otomobilin  sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler