Anahtar Deliği..Trabzonspor Bunları Açıklayabilir mi? 27 Temmuz 2014

Trabzon ve Trabzonspor ile ilgili gelişmeler. dedikodular. 27 Temmuz 2014

Anahtar Deliği..Trabzonspor Bunları Açıklayabilir mi? 27 Temmuz 2014

TRABZONSPOR BUNLARI DA AÇIKLAYABİLİR Mİ?

Trabzonspor yönetimi geçtiğimiz günlerde basına son 5 yılda verdiği reklam ücretlerini yayınlayarak kamuoyunu aklınca bilgilendirdi. Kendince taraftarın önüne basını atarak imalı bir şekilde küçük düşürmeye çalıştı.

Görünen rakamlara göre bir yayın kuruluşu ortalama aylık 250 - 500 TL civarında reklam verilmiş.

yonetim.20140727015716.jpg

Acaba aynı yönetim emrinde çalıştırdığı ve basın mensuplarına göre kendilerini çok büyük Trabzonsporlu görençalışanları ve danışmanlarının aylık aldığı ücretleri açıklayabilir mi?

Peki reklam verildiği dönem kulübün bahsi geçen ürünlerden ne kadar kar ettiği veya bazılarına reklam adı altında değil de faturasız verilen yalnızca "harçlıkları"...

BU ŞEHRİN SAHİBİ YOK MU? 2.SAYFADA

BU ŞEHRİN SAHİBİ YOK MU?

Trabzon Taksim Meydanı bu aralar turist kaynıyor...

Trabzon açısından güzel bir gelişme ANCAK; Adamların ne çay içecekleri bir yer var (bir bardağı paket çay fiyatına bulmakta mümkün) ne de fotoğraf çektirebilecekleri alımlı bir yapı.

Yaşlı turistler serinlemek için havuzların başında oturmuş ama nafile fiskiyeler bile çalışmıyor.

Yerli turistler ve gurbetçiler ise Atatürk Alanı'ndaki oldukça adi malzemeden yapılmış hişlkat garibesi görüntüsündeki Trabzonspor logosunda çektirdikleri fotoğraflarla avunuyor.

trs.20140727015731.jpg

Yok mu bu işe bir çare bulacak olan? Turist gelmesini mi istemiyoruz yoksa onlara ayrılacak vakit mi yok?

Kısacası bu şehrin sahibi yok mu?

EY GİDİ TRABZONSPOR... 3.SAYFADA

EY GİDİ TRABZONSPOR...

Trabzonspor yönetimi yaptıklarla açıklamalarla gelecek sezon için beklentileri ne kadar yükselttiyse attıkları adımlarla da hevesleri bir o kadar kırdı.

Transfer beklentisindeki taraftar iyice bunaldı. Kanıt arayanların kombine satışlarına bakmaları oldukça yeterli. Koskoca Trabzonspor şu ana kadar yalnızca 47 adet kombine satılabilmiş!

taraftar.20140727015925.jpg

İki - üç yıl önceye kadar bulunamayan kombineler bu yıl 47'den gidiyor. Merak ediyoruz; Acaba yönetim kurulu üyelerinin kaçtanesi kendiadlarına kombine satın aldı?

Kombine satışının bu acı hali herkesin aklına geçen yılki durumu hatırlatıp bir tehlikeyi akıllara getiriyor. Hatırlanacağı gibi geçen yılda taraftarı stada çekmek için yapılan Malouda transferi ve ardından yaşananlar ortada olan bir gerçek. Şimdiden uyarıyoruz ; AMAN DİKKAT!

NE OLACAK BU ÇÖPLER? SAYFA 4'TE

NE OLACAK BU ÇÖPLER?

Trabzon hatırlanacağı gibi geçen yıllarda en temiz şehir ünvanını almıştı.

Eveti görünüşte Trabzon temiz sürekli temizlik işçileri mesaide araçlar da yollarda...

Ancak sokak aralarında durum bu kadar iç açıcı değil. Mahallellerde uygulanan yaz uygulaması nedeniyle sokaklar akşam 5'ten sonra çöp kokmaya başlıyor. Uygulama nedeniyle konteyneri olmayan sokaklarda akşamları çöp kokusundan ve pislikten geçilmiyor. Haber hattımıza ulaşan telefonlar o kadar sıklaştı ki gidip baktığımızda bizde vahim tabloyu gördük ve vatandaşı dinledik. Söylemler hep "Belediyemiz genel anlamda iyi güzel de bir de şu çöplerden kurtulsak , sokaklara çöp atmak nerede görülmüş, bu uygulamadan kurtulmak istiyoruz" şeklinde oldu.

123649.jpg

Vatanadaşların sesi olarak çağrıda bulunuyoruz;Lütfen Trabzon'a yakışanı yapalım, vatandaşı unutmayalım...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler