Anahtar Deliği 30.11.2018

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz.

Anahtar Deliği 30.11.2018

APOLAS LERMİ’YE TRABZONSPOR KAŞKOLU NEDEN TAKTI?

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin Trabzon’da düzenlediği ‘kitap ve kültür şöleni’ Zorlu Grand Otel’de gerçekleştirilirken ilginç anlar yaşandı. 

Bir söyleşiye katılmak için salona gelen sanatçı Apolas Lermi’ye Çılgınlar Tribün Lideri Hakan Bıyıklı, Trabzonspor kaşkolu hediye etti

Nedeni ise Uzungöl’e son yaptığı şarkı..

Uzungöl’ün doğasının bozulmasını tekrar şarkısıyla gündeme getiren Apolas’a teşekkür etti.

Hakan Bıyıklı, “Kanayan yarası Uzungöl’e sahip çıktığı için teşekkür etti.

Trabzon’un sırtından geçinen bazı sanatçıların artık Trabzon şehrinin kanayan yaralarını eserleriyle gündeme getirsinler, Trabzon’un daha güzel şehir olması için uğraş versinler” dedi. 

Apolas da buna karşılık, “Çok teşekkür ederim. Ben burada sitem etmek istiyorum. Bize tehditler yağarken kimse sesini çıkarmadı. Ben Uzungöl için doğamız için çabalıyorum. Bu kanayan bir yara, bu kanayan yarayı anlatmak istedim. Sanatçı eleştirir. Sanatçı halkın önüne koyar. Bizde bunu yapıyoruz. Ben ve benim gibiler. Sağolasın arkadaşlarımız bunu gördü. Aslında  benim gibilere sahip çıkılması gerekir. Ama maalesef toplumun çoğunda bunu göremiyorum. Bu nedenle baskı altında kalsamda elimden geleni yapmaya uğraş veriyorum” diyerek kaşkolu boynuna taktı.

İlginç anların yaşandığı görülürken davetliler alkışladı. 

Anahtar Deliği 30.11.2018

AK PARTİ HAMLEYİ YAPTI SIRA CHP’DE

AK Parti Trabzon’da adayını Murat Zorluoğlu olarak açıkladı.

Şimdi CHP açıklayacak.

Volkan Canalioğlu adı gündemde sıcaklığını koruyor. 

CHPlilerin çoğu Canalioğlu ismine sıcak bakmıyorlar.

Ama muhafazakarlardan oy alır diye düşünenler de oldukça fazla. Murat Zorluoğlu’nun eksi olan kısımlarını kendi adaylarında fazlaca olması için doğru seçimi yapmak istiyorlar. Buna karşı hamle yapacaklar. Haftaya salı-çarşamba açıklarlar. Ahmet Metin Genç’in Ortahisar adayı gösterilmemesi durumunu da değerlendiriyorlar. Gösterilmez ise ne yapacak CHP? Farklı bir isim aday gösterilse ona göre de karşı atak yapacaklar. Trabzon’da bir satranç tahtasındaki hamleler en ince ayrıntısına kadar yapılıyor. İnce elenip sık dokunuyor. 

MURAT ZORLUOĞLU’NUN EKİBİNE GİRMEK İSTEYENLER

AK Parti’nin Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorlu’nun sloganı ‘Baba Murat’ olacak. Elazığ ve Van’da kendisine böyle sesleniliyormuş. 

AK Partililer de Trabzon’da böyle seslenmeye başladılar. 

Bir de merak edilen Murat Zorluoğlu’nun ekibinde kimler olacak?

 Şimdiden pozisyon seçmeye kalkanlar bile var. 

Hemde medyadan da bunları görüyoruz. Şiii..

Az sakin olun beyler.

Ne bu hız!

Ne bu iştah..

Vallahi pes dedirtiyorsunuz insana.

Murat Zorluoğlu’nun işi zor..

Allah yardımcısı olsun.

BIRAKIN O NE DEDİ BU NE DEDİYİ LİGE KAFA YORUN

Trabzonspor Genel Kurulu Aralık Genel Kurulu çok derinden geçecek. Şu anda bir hareketlenme gözükmüyor.

Herkes gözünü yeni yönetimde tercih edilmeyen yada yeni yönetimde yer almak istemeyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu’na çevirdi. Etrafındaki isimler oldukça rahatsız bazı konulardan. Başkan Ahmet Ağaoğlu’na sitem ediyorlar. Bu tepki çığ gibi büyür mü? N olur bilemiyoruz. Şimdi Asbaşkan kim olacak? Yeniden başkanlığa genel kurulda getirilecek olan Ahmet Ağaoğlu, asbaşkan olarak kimi tercih edecek.

Ömer Sağıroğlu yada Mehmet Yiğit Alp olabilir deniyor. Trabzon ayağını yönetecek biri olsun diyorlar. Bu nedenle Yusuf Hayırlıoğlu da öne çıkıyor. Görev dağılımı genel kurul sonra Başkan 3 senelik vizeyi eline aldığında göreceğiz. Fenerbahçe derbisiyle büyük bir moral bulan kulüp, bu çıkışın sürmesini diliyorlar. Tirübnlerde moral bozucu konular gündeme gelsin istemiyorlar. Burak ve Onur meselesini de birileri devamlı kaşıyor. Affedilecek mi affedilmeyecek mi diye..

Kulüp kendi içinde bu konuda hamle yapacaktır diye umuyoruz. Şimdi kısır çekişmeleri bırakıp lige kafa yorma zamanı diye düşünüyoruz.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler