Anahtar Deliği - Ertuğrul Doğan'a herkes hak verdi bir tek o eleştirdi - 19.09.2019

Kadırgayı izlerken aklımıza NTV’de Trabzonspor’u linç eden programlar geldi!

Anahtar Deliği - Ertuğrul Doğan'a herkes hak verdi bir tek o eleştirdi - 19.09.2019

ERTUĞRUL DOĞAN’A HERKES HAK VERDİ BİR TEK O ELEŞTİRDİ

Kadırgayı izlerken aklımıza NTV’de Trabzonspor’u linç eden programlar geldi!

Hatta Fenerli yorumcuların Trabzonspor’u yerden yere vurup, bütün olayları sanki Trabzonspor taraftarları yapıyormuş dedikleri o spor programları geldi!

Yorumcunun bizim sevdiğimiz, ağabeyimiz Necmi Perekli olduğunu ve kanalın da Kadırga TV olduğunu görünce şaşkına döndük!

Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan, Gençlerbirliği maçı sonrası hakem Mete Kalkavan’ın sahada ince ince bordo mavili takımın hakkını yemesine tepki göstermişti.

İşte bu tepkiye Necmi Perekli, “Zamansız açıklamalar şu anda buna gerek yok. Vizyon, misyon olarak sıkıntılar var Trabzonspor’da.. Masan kuvvetli değil senin. Bunları bir kişi söylememesi gerekir. Yönetimin kararı olması lazım. Ahmet’in, Mehmet’in kararı olmaz. Trabzonspor’un kararı olur pat diye daha sonra önüne korsun. Yönetici arkadaş bunları söyleyen mutlaka federasyondan ceza yiyecek. İfade şekli tamamen yanlıştır. Trabzonspor, bir yapılanma bir geçiş döneminde.. Trabzonspor’a bu zarar verecektir.” Yorumladı!

İnanılır gibi değil!

Bütün spor yorumcuları Ertuğrul Doğan’a hak verirken hatta bunların içinde İstanbul medyası da var..

Ne diyorlardı; “Mete Kalkavan bu verdiği kararları Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maşında yapsın bakın bir daha hakemlik yapabiliyor mu?” diye yerden yere vurmuşken..

Ne diyelim!

Enteresan..

KAŞ YAPAYIM DERKEN GÖZ ÇIKARMAK!

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, son günlerde yaptığı ilginç çıkışlarıyla dikkat çekiyor.

Siyaset meydanındaki çıkışları derken bu defa spor meydanına geçti.

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman’ı savunan bir açıklama yaptı.

Bunu niye yaptı? Biz bir anlam veremedik.

Yani ne gerek vardı.

Ünal Karaman’ın savunulmaya şu anda ihtiyacı mı vardı?

Bizce yoktu çok gerekli bir açıklama olarak bulmadık!

Bir de dikkatimizi çekti şu ifadesi;

“Trabzonspor her zaman çok büyük takım oldu fakat büyük kulüp olamadı. Yakında faturayı Ünal Karaman’a keserlerse hiç şaşırmayız.”

İnsan bir değerini korurken bu kadar yermez!

Buna kaş yapayım derken göz çıkarmak denir.

AHMET METİN GENÇ ŞEHRE İLK İMZASINI ATTI

Trabzon Büyükşehir Belediye binasında bulunan Ortahisar Belediyesi, Pazarkapı’da bulunan yerde Ortahisar Belediyesi hizmet binası açtı.

Çocuk yuvasının olduğu bina ve diğer binalar yıkılarak yeni bir hizmet binası yapıldı. Daha modern ve daha sıkı duruyor.

Büyükşehir Belediyesi’nin yerinden daha güzel duruyor.

Hangisi ‘ağabey’ belli değil diyebiliriz!

Ortahisar şimdi daha görkemli duruyor.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, dün Ortahisar Belediyesi’nin yeni hizmet binasının Pazartesi açıldığını, hizmet vermeye başladığını duyurdu.

Buranın açılışını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın toplu açılış törenine koymuşlardı.

Yani binayı Cumhurbaşkanı Erdoğan açtı.

Ahmet Metin Genç, il dışında. Yeni binada şu anda koltuğuna İl başkan Vekili Faruk Kanca bakıyor.

Bu bina aslında Ahmet Metin Genç’in bu büyüklükte şehre attığı ilk imzası diyebiliriz.

Ahmet Metin Genç’in hayalleri büyük.

Daha büyük imzalar atacağını düşünüyoruz.

Hayırlı olsun.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN AÇILIŞINI YAPTIĞI YERDE İLK KINA

Bughra ve Raed Al Saedi ailesinin güzel kızı Mina ile Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ve eşi Sevcan Zorluoğlu’nun oğlu İlker Selim, hafta sonu Ramada Otel’de dünya evine girecekler. Ramada Otel’de Cumartesi saat 19’da düzenlenecek olan düğün töreni önce nikahla başlayacak. Bu akşam kız tarafının kına gecesi var. Kına Foleya Otel’de yapılacak.

Foleye Otel Erilbeli’nde.. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman’ın yeni yeri.. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kurdelesini kestiği turizm tesisi.. Tonya Erikbeli’nde..

Otelin genel müdürlüğüne. Kaan Subaşı getirildi.

Böylece Foleya, Cumhurbaşkanı ağırladıktan sonra ilk böyle bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

Atilla Ataman, Başkan Murat ZOrluoğlu’nun gelinin kınası için bizzat ilgileniyor.

Tek bir hata istemiyor.

Başkan Murat Zorluoğlu, oğlu İlker için gelen misafirlerini ağırlıyor.

Şu sıralar oldukça yoğun.

Genç çifte şimdiden mutluluklar diliyoruz.

RİZE’DE ‘TRABZON’ KAVGASI

Trabzon’a yapılması beklenirken Rize’nin İyidere ilçesine kaydırılan lojistik tesis, Rize’de yeniden tartışmalara yol açtı. Rize Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şaban Aziz Karamehmetoğlu’nun lojistik tesisle siyasîleri hedef alması ve tesisin iptal edilerek Trabzon’daki yatırım adası projesinin harekete geçirilmesi yönündeki açıklamaları Rize’de tartışma yarattı. Karamehmetoğlu “Bizim projeler için yatırımcı ararken bir de bakıyorsun Trabzon’da yatırım adası projesi onaylanıyor. Acaba bu yatırım adasının onaylanması ile birlikte bizim İyidere’deki lojistik merkezi ağır ağır raftan kaldırıp orayı mı harekete geçirmek istiyorlar?” açıklamasını yaptı. Bunun üzerine Rize Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Erdoğan açıklamaları “Maksadını aştı.” diye yorumladı. AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı “Son günlerde lojistik merkezle ilgili kamuoyunda dolaştırılan bilgilerin aslı astarı yoktur. Hele lojistik merkezin iptali ve Trabzon’a kaydırıldığı bilgisi tamamen safsatadan ibarettir.” dedi. İl Başkanı İshak Âlim ise “Projelerimizle ilgili iptal edildiğine dair söylemlerde bulunanların iyi niyetli olmadığını düşünüyoruz.” açıklamasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler