Anahtar Deliği - Ahmet Ağaoğlu'nun yanındaki şapkalı kimdi? 16.03.2020

Trabzonspor’un yaşadıklarını görüyorsunuz. Neler yapılıyor?

Anahtar Deliği - Ahmet Ağaoğlu'nun yanındaki şapkalı kimdi? 16.03.2020

AHMET AĞAOĞLU’NUN YANINDAKİ ŞAPKALI KİMDİ?

Trabzonspor’un yaşadıklarını görüyorsunuz!

Neler yapılıyor?

Nasıl her maç ya bir penaltısı ya bir golü verilmiyor.

Bu şekilde yapanlar, kirli tezgah kuranlar sadece Trabzonspor’a zarar vermiyorlar, Türk futboluna zarar veriyorlar.

Dün akşam Kulüp Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Asbaşkan Mehmet Yiğit Alp, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ve diğer yöneticiler..Anahtar Deliği 16.09.2020

Taraftar gibi takımlarını desteklediler.

Hop oturup hop kalktılar. Hakemin çileden çıkaran kararlarına, penaltıyı görmeyişine bir ara öyle tepki verdiler ki Ahmet Ağaoğlu ile Ertuğrul Doğan’ın sinirden yüzlerinin rengi değişti! E nasıl olmasın? Son maçlarda hakemler nedeniyle 9 puan heba oldu. Şampiyonluğa gidiyorsun ve hep aynı senaryo karşına çıkıyor!

Takımını biçiyorlar ve sen bu süreci takip ediyorsun için içini yiyor..

Bu arada yanlarında şapkalı biri vardı. Onlar kadar heyecanlı onlar kadar hayıflanan..

Sonradan dikkatlice bakınca Trabzonspor eski yöneticilerinden Karadeniz’de Son Nokta Gazetesi ve Bahadır Otomotiv’in sahibi Selahattin Bahadır olduğunu anladık.

Şapkasından çıkaramamıştık önce..

Sonra çıkardık.

SANAYİ ÇEVRESİ VE DEĞİRMENDERE KAVŞAĞI NE OLACAK?

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun takip ettiği…

Ulaştırma Bakanı Mehmet Cahit Turhan’ın onayladığı..

Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu yoğun mesai harcadığı..

Değirmendere Kavşağı’nın oradan denize kadar Erzurum yolunun bağlanması projesi hala belirsiz.

Bu konuda Değirmendere kavşağında olan iş yerleri halen bir bilgi bekliyorlar.

Burada dükkanları olanlar kamulaştırma yapılıp yapılmayacağını projenin hangi noktadan geçeceğini merak ediyorlar.

Bu konuda gördüğümüz kadarıyla kimse bir şey bilmiyor!

Sadece yapılacak dendi öyle duruyor!

Bu projeler tam uygulamaya başlanacakken ortaya atılmasın yada uygulamaya uzun süre boyunca başlanmayacakken proje hazır değilken duyurulmasın. Bu işler insanların yerlerinin değerlerine zarar veriyor.

Daha önce Trabzon kentsel dönüşüm projelerinde olduğu gibi vatandaşlar çok ciddi zarar var çektiler.

Kamu yararı düşünülecek tabi ki, ama insanlar da mağdur edilmeden, burada yaşayan kentin sahiplerine de sorulsun, danışılsın fikir alınsın.

Değirmendere esnafı halen bekliyor.

Ne Çimento Fabrikası’nın yerine ne yapılacağını biliyorlar, ne sanayinin kaldırılıp kaldırılmayacağını ne de işte şu kavşaktan geçecek yol projesini..

Orada ciddi bir çalışma yapılmalıdır.

Mesela son bir detay daha söyleyelim.

Çömlekçi Tüneli’nin oradan bir tünel daha geçileceğini söyleyen Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’na oradaki otel, restoran, konut sahipleri endişeyle beklediklerini söylememizi istediler.

Başkan bunu söyledi ama biz hiçbir şey bilmiyoruz dediler.

BU TATSIZ OLAYLAR BİR DAHA YAŞANMASIN!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Gümüşhanespor zor günler geçiriyor. Kulüp Başkan Vekili Çetin Rıza Tanış, elinden geleni yapıyor. Gümüşhanespor’un kenetlenmeye hele de şu günlerde ihtiyacı var. Dün kendi sahasında İnegölspor ile karşılaştı. Maçı başından sonuna kadar izledik. Orta hakemin gereksiz kararları çileden çıkardı. Çok iyi futbol oynayan goller kaçıran Gümüşhanespor’u adeta kıyma makinesinde soktu!

1 kırmızı kartı, üstüne 2 penaltıyı görmedi.

Tribünler boştu. TFF’nin aldığı genel yasak nedeniyle sadece protokol mensupları vardı. Berabere biten müsabaka sonrası yaşananlar, Gümüşhanespor’un kendi camiasında bile sahipsiz bırakıldığını gösterdi. Ne kentin valisi ne kentin belediye başkanı ne de diğer üst düzey mensupları protokolde yoktu!

Gümüşhanespor taraftarları Belediye Başkanı Ercan Çimen’i sorgulamaya başladı.

Ayrıca protokolde maç sonrası Başkan Vekili Çetin Rıza Tanış’a yapılanlar hiç hoş olmadı! Bir kulüp başkanını emniyet üst düzey yetkilisi tanımaz mı? Onu gerekçe göstermeden sırf söylendi diye gözaltına almaya nasıl kalkar?!

Bu tatsız olaylar bir daha umarız yaşanmaz. Gümüşhanespor’a kentin ileri gelenleri de artık sahip çıkar. Çünkü Gümüşhanespor o kentin geleceği, gençlerin umudu ve bu şehrin tek sosyal alanıdır.

BÖLGEDE TURİZMCİLER ENDİŞELİ Mİ?

Korona Virüsü nedeniyle yaşananları herkes takip ediyor. Bizde yakında. Takip ediyoruz. Lakin Doğu Karadeniz Bölgesi’nde turizmciler ayrı takip ediyorlar. Hele de Trabzon’da kiler her gün stresle uyanıyorlar. Maalesef böyle..

E haklılar hepsi bu sezon turizm sezonunu bekliyorlardı. Hepsinin yatırımları, ödemesi gereken borçları, bu turizm sezonuna bağladıkları işleri var!

Onlar için çok stresli günler var.

Peki bu konuda turizm temsilcileri ne diyorlar?

Trabzon Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, “Sezonu gecikmeli de olsa yaşayacağız. Ümitsiz olmayalım, iyi bir sezon olacak. Zaten sezon Haziran ayından sonra açılıyor” dedi.

TÜRSAB Doğu Karadeniz Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Volkan Kantarcı, “Müşteriler de iadelerini istiyor. Turizm sektörü olarak, hem Kültür ve Turizm Bakanlığımız, hem de Hazine ve Maliye Bakanlığımızdan gerekli önlemlerin kısa sürede alınarak, desteklerin sağlanmasını beklemekteyiz” diyerek yorumladı.

Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansı Yönetim Kurulu Üyesi Murat Tok, “Önlemler kısa zamanda alınıyor. Krizi az kayıpla atlatacağız” şeklinde yorumladı.

Turizm İşletmeleri ve Sehayat Acenteleri Derneği Başkanı Murat Çavga, “Süreç Irak ile başladı ve kapının kapanması ile beklenen Nevruz hareketliliği olmadı. Daha sonrasında 23 nisanda okul turları ve kültür turlarında da iptaller söz konusu. Ramazan bayramı sonrası sürecin toparlanıp yaraların sarılmasını umuyoruz “dedi.

TRABZON BAROSU’NUN TAKİP ETTİĞİ NİKAH

Trabzon Barosu avukatlarından Remzi Başkan muradına erdi.

Başkan, Ezgi Usta ile uzun süredir planladıkları mutluluğa kavuştular.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çiftin nikahını kıyarken Trabzon Baro Başkanı Sibel Suiçmez nikah şahidi oldu.

Ahmet Metin Genç, “Ezgi Usta ile Remzi Başkan kardeşlerimizin mutluluklarına şahit olduk. Hanelerinden huzur, sağlık ve mutluluk hiç eksik olmasın. Büyüklerimizin tabiriyle, Allah bir yastıkta kocatsın.” dedi.

Remzi Başkan’ı ve değerli eşi Ezgi Usta’yı bizde kutluyoruz.

SARP KAPANDI BATUM BATTI!

İçişleri Bakanlığı, Türkiye ve Gürcistan’ın Sarp Kapısı’nı karşılıklı olarak geçici süreyle yolcu trafiğine kapatma kararı aldığını, yük taşımacılığına ise herhangi bir kısıtlama getirilmeyeceğini bildirdi.

Dün yürürlüğe giren düzenlemeyle Türklerin en çok bulunduğu Batum şehri adeta sessizliğe büründü.

Adım başı kumarhane bulunan şehirde şans çarkları durdu.

Batum kentinin en çok gelir kaynağı kumarhaneler olması nedeniyle döviz girdisi sona erdi!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler