Anahtar Deliği - Artık yapın şu yolu! - 15 Temmuz 2022

Sezgin Mumcu’dan anlamlı ziyaret! Babacan, Karadeniz turuna çıkıyor! Harmancık şenlikleri başlıyor! Bunu nasıl bir yapıdır! Genç çocukların gönlünde taht kurdu.

Anahtar Deliği - Artık yapın şu yolu! - 15 Temmuz 2022

SEZGİN MUMUCU’DAN ANLAMLI ZİYARET!


AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu’dan anlamlı ziyaret. 15 Temmuz 2016 yılında ki hain saldırıda şehit olan Samet Uslu ve Sedat Kaplan’ın kabirlerini ziyaret etti. Ailelerine sabır ve taziyelerini ileten Mumcu, duygusal anlar yaşayan şehit ailelerini de teselli etti.


Sosyal medya hesabında, “15 Temmuz 2016’da, o hain girişimin yapıldığı kara gecede şehit olan kahraman evlatlarımız, Şehitlerimiz Samet Uslu ve Sedat Kaplan’ın ve 93 yılında şehit olan Resul Adanur’un kabirlerini ziyaret ettik” diyen Sezgin Mumcu, “O ne güzel makam ki Peygamber efendimize komşu olma şerefine nail oluyorsun. Allah hepsinden razı olsun inşallah” ifadelerini kullandı.



BABACAN KARADENİZ TURUNA ÇIKIYOR!
Deva Partisi Genel Başkanı Mehmet Ali Babacan, Karadeniz turuna çıkıyor. Bayburt, Gümüşhane, Trabzon ve ziyaret ve açılışlarda bulunacak olan Babacan’ın Karadeniz turu üç gün sürecek. 21 Temmuz Perşembe günü saat 15.00’de Ortahisar Deva Partisi İlçe Başkanlığı’nın açılışını gerçekleştirecek olan Mehmet Ali Babacan’ın Trabzon’da sadece bir saat kalacağı, açılışın hemen ardından Rize’ye hareket edeceği öğrenildi. Deva Partisi Genel Başkanı oluktan sonra, Trabzon’a üçüncü kez gelecek olan Babacan’ın, ilerleyen günlerde yapılacak İl kongresinde Trabzon’a daha geniş zaman ayıracağı belirtildi.

Anahtar Deliği 15.07.2022

HARMANCIK ŞENLİKLERİ BAŞLIYOR!


Akçaabat’a bağlı Akçaköy Mahallesi’nde Harmancık şenliği yapılacak. Akçaköy Mahalle Muhtarlığı ve Akçaköyspor Yönetim Kurulu’nun birlikte organize ettiği Akçaköyspor Sera Vadisi 10. Akçaköy Harmancık Şenlikleri 17 Temmuz Pazar günü yapılacak. Yöre sanatçılarının konser vereceği organizasyona katılımın yüksek olacağı belirtildi.

ARTIK YAPIN ŞU YOLU!


Sera Gölü’nün 500 metre yukarısında bulunan yolun halen daha yapılmamış olması, vatandaşların tepkisine yol açıyor. Kurumumuz arayan vatandaşlar, “defalarca yetkili mercilere yazılar yazmamıza ve gelen siyasilere söylememize rağmen, 15 yıldır bu yol yapılmıyor. Bu alanda sürekli kazalar meydan geliyor. Yetkililer burayı yaptırmak için kaç kişinin daha kaza yapmasını veya ölmesini bekliyorlar. Artık sesimizi duyulmasını istiyoruz” dediler.


BUNU NASIL BİR YAPIDIR!


Trabzon’da yok artık dedirtecek bir yapı. Kadınlar pazarına giderken Mumhane önünde, taksi durağı yapılmış. Yeni inşa edilen ve yapımı henüz bitmemiş olan durağın durumu nedir Allah aşkına! Arkasında tarihi ve koruma altında bir yapı bulunan bu durağa nasıl izin verildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı’nın bu yapıdan haberi yoktur inşallah! Yoksa buna asla müsaade etmez. Trabzon’a bu kadar güzel ve estetik yapılar kazandıran Zorluoğlu’nun bu olaya bir an önce müdahale edeceğinden en ufak kuşkumuz yok!

GENÇ ÇOCUKLARIN GÖNLÜNDE TAHT KURDU


Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, çocukları sevindirdi. Maçka’nın Ocaklı Mahallesi’de çocukların oyun oynadıkları eğledikleri alana iki salıncak yaptıran Genç, çocukların gönlüne taht kurdu. Önce çocukları salıncakta sallayan Genç, ardından çocukluk günlerine geri dönerek kendisi de sallanmayı ihmal etmedi.

Hazırlayan: Atakan Kadıoğlu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler