Anahtar Deliği 12.11.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 12.11.2016
HABER61 SÜMELA’NIN ŞİFRESİ TEMEL FİLMİ’NİN SETİNDE

Sümela’nın Şifresi Temel 2 filminin çekimleri Trabzon’da devam ediyor. Gündem konularından, siyasetten sıyrılıp bir bulalım şu seti dedik.

Yapımcı Emin Albayrak ve Yönetmen Adem Kılıç’ı aradık. Sağolsunlar anında,” Avni Aker’de çekimdeyiz buyrun gelin” dediler. Bunun üzerine hemen oraya gittik. Karşımıza büyük bir set ekibi çıktı. Avni Aker Hollyowod’un o meşhur film setlerine dönmüş. Işıklar bir tarafta, kameralar diğer tarafta, yardımcı oyuncular, set ekibinin giysi dolabı, herşey mükemmel ve renkli.. Oyuncularda moraller çok yüksek. Adem Kılıç seti gezdirdi. Anladığımız kadarıyla filmin çarpıcı anları Avni Aker’de geçiyor. Şimdi bize anlattı ama yazmayalım. E tadını kaçırmayalım değil mi? 

Adem Kılıç genelde hep komedi tarzı filmler yaptı Trabzon’da.. Bu filmden sonra kendisinden bir de aksiyon yada drama bir film bekliyoruz. 

Gözümüz aynı zamanda meslektaşımız ve oyuncu Şükrü Üçüncü ve oyuncu Seymen Aydın’a ilişti. Hemen soruverdik, "Yahu siz niye böyle kap kara giyindiniz” 

Meğer filmin kötü adamları olmuşlar. Biraz gülüştükten sonra setten ayrıldık. 

Son yılların en iyi komedi filmini çekiyorlar.

Başarılar diliyoruz.

SÜLEYMAN VARLIBAŞ’I GÖREN ŞAŞIRDI

Trabzon’un İstanbul’da önde gelen iş adamlarındandır.

Atapark’taki Varlıbaş AVM’nin de sahibidir. 

İstanbul’da dev projelere imza atıyor.

Tabiki Süleyman Varlıbaş’tan bahsediyoruz. 

Uzun zamandır Trabzon’da gelmiyordu. 

Dün pat diye karşımıza çıktı. 

Yanında 3 kişi vardı. İkisi bayan. 

Cemil Usta’da yemek yediler.

Merak ettik.

Yanına yaklaştık. 

“Hoşgeldiniz” dedik.

E bu arada “Hayırdır Başbakan Binali Yıldırım için mi geldiniz?” diyerek ekledik.

“Evet” diyerek cevapladı.

Sonra ne yaptı bilmiyoruz. Herhalde özel görüşmek istemiştir. Yada görüşmüştür.

Bu arada dün Trabzonspor Yönetimini göremedik mitingde şaşırdık!

“Hayırdır inşallah” dedik.

BAŞKAN BALTAYI TAŞA VURDU!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun son yaptığı imar açıklamalarına bir cevap daha geldi. 

Hani ne demişti ya; 

“Millet bana soruyor yüksek katları imarı.. Başka Çukurçayırlar istemiyorlar. Ama bunlar olurken bu şehrin sivil toplum örgütleri neredeydi?” 

İlk Mimarlar Odası Başkanı Gürol Ustaömeroğlu, “Biz bunlarla yıllardır mücadele ediyoruz. Bu sözleri muhatabı biz değiliz” dedi.

Şimdide  Trabzon Şehir Plancıları Odası Başkanı Ercan Şen, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nun kendilerini hedef alarak haksızlık yaptığını söyledi ve, “Hedef gösteriliyoruz” diye ekledi.

Şen ayrıca, "Burada Sayın Başkan'ın bizi hedef göstermek gibi bir amacı var. Kendisi Şehir Plancıları Odası'nı hedef gösteriyorsa sıkıntı yok bizim hesap veremeyeceğimiz hiçbir şeyimiz yok" dedi. Gümrükçüoğlu'nun yaptığı uygulamalara karşı kendilerinin dava açmasından ötürü bu açıklamaların yapıldığını ifade eden Şen, "Kendisi fevri konuşmuş. Sayın Başkan, 'Çukurçayır bu hale gelene kadar Şehir Plancıları Odası neredeydi?' diyor. Çukurçayır imar planları 4 kez mahkemelik olmuştur. 4 kez iptal edilmiştir. Son kez de mahkeme kararına istinaden planlar yapılıp mevcut durumu dikkate alınarak düzenleme yapılmıştır. Bu düzenleme de eski Trabzon Belediyesi bütünşehir zamanında ilgili belediye ve başkanlık tarafından onaylanmıştır. Burada bilinmeyen konularda insanlar bilmiyor diye 'Şehir Plancıları Odası dava ediyor bazı belediyeleri kolluyor' şeklinde söylem kabul edilemez. Biz öyle bir şeyi kabul etmeyiz. Şehir Plancıları Odası elinden glediği kadar şehrin tamamıyla ilgili konularda müdahil olmaya çalışıyor. Her yaptığımız işi de yazılı olarak beyan ederiz. İlgili idareye söyleriz. Yanlışlıklar görülmüştür düzeltilmesini talep ederiz. Mahkemeye gitme artık hiçbir şey yapamayacağımız noktaya geldiğimizde en son aşamadır" dedi. 

Şimdi bakıyoruz.

Olanlara..

Söylenenlere..

Sanki başkan baltayı taşa vurdu!

O FOTOĞRAFTAKİ ÇOCUK BAKIN KİM ÇIKTI

19 Mayıs etkinlikleri sırasında Düzköy Doğa Kampı’nda bir fotoğraf karesi ortaya çıktı.

Gençlik Şöleni’nde bu kareyi yakalayan Esengün Yavuz’du. Fotoğrafını Ege Genç İş Adamları Derneği’nin 6. düzenlediği barış konulu yarışmaya gönderdi. Fotoğraf birincilik aldı.

Fotoğrafta Atatürk’e bakan bir çocuk vardı. Merak ettik. Bu çocuk kim? Meğer Trabzon Valisi Ayhan Yazgan’ın oğlu imiş. Yağızalp güzel poz vermiş. Fotoğrafa değer katmış maşallah.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler