Anahtar Deliği 05.10.2016

Anahtar Deliğinden bakmaya devam edeceğiz...

Anahtar Deliği 05.10.2016

SÜLEYMAN SOYLU AĞABEYLİĞİ BIRAKMIYOR!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu hafta sonları Trabzon’da.. Ona sorunun arasında Trabzon’a zaman ayırıyor. Trabzon’u bırakmıyor. Kimileri ‘Trabzon’un ağabeyi’ olmaya ‘soyunsa’ da.. Kimileri Süleyman Soylu’nun önüne birini koymaya çalışsa da..

O bunun farkında! O neyin ne olduğunu biliyor. Hafta sonları geliyor. Ayrım yapmadan ziyaretlerini sürdürüyor. Dert dinliyor. Notunu alıyor. Unutmuyor. Bu arada Trabzonspor’u da unutmuyor. Şu anki durumuna o da çok üzülüyor.

HAYDAR REVİ NEDEN SUSUYOR?

Ak Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi neden basın toplantısı düzenleyip gündeme ilişkin sorulara cevap vermiyor, anlamış değiliz. Normalde iktidar partisinin il başkanı her hafta basın mensuplarıyla gündem toplantısı yapması gerekirdi. Akılda kalan toplumun aydınlatılması gerektiren konulara açıklık getirmesi gerekirken susuyor.

Sadece belirli medya organlarına röportajlar veriyor. Bunun nedeni nedir çözemedik? Birşeyden mi çekiniyor? Nedir bu sorular diyeniniz olmuştur. Mesela zamanında bitirilmeyen Akyazı projesi? Mesela trafik sorunu? Mesela il yönetiminde neler olduğu? Mesela Trabzon’da bürokrat atamalar? İşe yerleştirmeler? Trabzonspor’un durumu? Mesela Trabzon Baro seçimleri? gibi..

Böyle onlarca soruyu iktidar partisinin temsilcisi olarak cevaplaması gerekmez mi? Anlamadım anlamıyoruz da.. İktidar partisinin temsilcisi daha cesaretli sesi daha gür çıkmalıdır. Beşikdüzü’nde sel afeti oldu bu konu ile ilgili bile basın toplantısı düzenlemedi. CHP düzenledi. Yaşananları tüm çıplağıyla ortaya koydu. Ama eksik ama hatalı.. Orayı gündem yaptı! Yapmalıydıda. Belki bu uyarımız dikkate alınır.

KUHLA TOPLANTILARI BAŞLADI!

Trabzon’un Yomra İlçesi’nde açılan Kuhla Butik Otel, 45 m2’lik odalarıyla göz kamaştırıyor. Harika ambiyansı, ulaşım kolaylığı hepsi on numara… Yapanlaranlar epey uğraşmışlar. Trabzon turizmine nefes verdiler. Helal olsun. Neyse biz onda değiliz. Bu aralar aldığımız duyumlara göre Kuhla’da koyu sohbetler yapılıyormuş. Trabzon, Trabzonspor konuşuluyormuş.. E bize de epey kulisler çıkacak yakında. Takipte kalın.. Kimler oturdu, neler konuşuldu… Paylaşacağız.. Bu arada mekan işletmecileri bazı özel günlere de ev sahipliği yapacaklar. Ünlü konuklar, sahne yıldızları artık Kuhla’dan Trabzon kürsüsüne çıkacak. Demedi demeyin.. Ahanda buraya yazdık.

BEN BU SIKINTILARI ÇEKMEM DERDİ

Çarşıbaşı Spor’da yeni bir yönetim geldi. Çok büyük riskler alarak. Hemde ligin başlamasına 10 gün kala. Yani 10 gün içinde hem dağılan bir kulübü toparladılar hemde nokta atışı transferler yaptılar. Kulüp Başkanı Onur Kobya, elini taşın altına koydu. Saha sonuçları kötü olsa bile kısa bir sürede büyük mesafe kat etmesini bildiler. Onur Kobya’nın yerinde başka biri olsa, ‘elinin tersiyle’ iterdi. ‘Ben bu sıkıntıları çekemem, çekmem’ derdi. Banene derdi. Ama o bir dava adamı. Çarşıbaşı için her alanda elinden geleni yapan biridir. Şimdi bunu yeniden gösterdi. Çarşıbaşılılar takıma sahip çıkmalı. Sıra tribünlerde. Bu takıma sahip çıkmaları gerekiyor! En son Sürmene’ye karşı talihsiz bir şekilde yenildi Çarşıbaşı… Şansızdı. İyi götürdü maçta bir kaç hata nedeniyle kaybettiler. Olsun… Umut verdiler!

KRAL MI BUNLAR?

Ak Parti Trabzon eski belediye başkanı ve eski milletvekili Asım Aykan bu aralar sosyal medyayı çok iyi kullanıyor. Yine bir paylaşım yaptı. Ama bu defa siyaset falan değil.. Spor.. Trabzonspor’da değil. Paylaşımı Fatih Terim tepkisi..

Bakın ne diyor Aykan; “ŞU TAZMİNATA BAK Futbol federasyonu Fatih Terim'in sözleşmesine hüküm koymuş. Sözleşme federasyon tarafından iptal edilirse 25 milyon tazminat ödenir. Bu ne sorumsuzluk Allah aşkına. Yağma Hasan'ın böreği gibi. Terimin böyle bir sözleşmeye imza atması ayri bir konu.Hemde Milli takım hocalığı.... Asker cephede şehit oluyor,Millet için.... Milli takımın hocası neyin peşinde.... Ya bu sözleşmeye imza atan federasyona ne demeli. Hesaba oradan başlamalı. Kral mı bunlar?”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler