Anahtar Deliği 05.09.2019

Trabzon Kulislerinden yansıyanlar

Anahtar Deliği 05.09.2019

RAMADA KRAL DAİRESİNİ TUTTU

Nijeryalı futbolcu john Obi Mikel kaliteli bir oyuncu.

Sahaya tam kendini verdiğinde önemli işler çıkaracak.

Buna Ünal Karaman da inanıyor.

Bizde inanıyoruz.

Rus milyarder eşi Olga Diyachenko’nun Trabzon’da ev beğenmemesi, bazı sorunlar çıkarmıştı.

Ama şu anda herseye normal.

Yani Obi ailesiyle mutlu.

Son çözüm Ramada Otel’in kral dairesi oldu.

800-1500 euro günlüğü olan daireye yerleştiler.

Yani kentten kaçtı falan değil.

Herşey normal güzel.

Öyle İstanbul medyasının yazdığı gibi de şehri terketti, şehri sevmedi..

Böyle bişey de yok çok sevdiler.
 

KISA KISA KONULARA AZCIK ÜFÜRME

* Trabzon’da Boztepe’ye viyadük tartışması var. AK Partili meclis üyeleri bile ayağa kalktı! Kentte ses yok! Çıt yok! Bunun sebebi konunun kabul görmeyişi mi? Yoksa ve yoksa kentin ileri gelenlerinin tepkiyi koymamaları mı? Kentin önde gelenleri belkide küstürüldü ve kenara çekildi meydan ise diğer gruplara kaldı. Ne dersiniz? Tepkiyi verenler mi konunun kendisi mi kale alınmıyor?

* Akçaabat Söğütlü sahiline ilçenin kent konseyi tepki gösteriyor lakin cılız kalıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geleceği gün kent konseyi ilan verecekti. ‘Sayın Cumhurbaşkanım bu yolu istemiyoruz’ diye.. Kimler neden engelledi bu ilanı? Şimdi Akçaabat bunu konuşuyor.

* Çarşıbaşı’nda idman sahaları yapılacaktı. Spor alanları güçlendirilecekti. Hiçbir söz yerine getirilmedi. Çarşıbaşı’ndan kaliteli oyuncular Trabzonspor tarihine iz bırakıyor. Biri Hüseyin Tok. Efsaneler arasında. Abdulkadir Ömür ise her çıktığı maçta parmak ısırtıyor. Çarşıbaşı’nın idman sahasının olmaması şimdi daha komik gelmiyor mu? Trabzon Milletvekillerinin çoğu batı yakasından. Neden bu konuyu sahiplenmiyorlar? Çarşıbaşı merak ediyor.

* Araklı İlçesinde yapılmasına karar verilen Araklı Taşönü Entegre Katı Atık Değerlendirme ve Bertaraf Tesisi, için yeni bir yöntem bulundu. Fabrikasyon olacak. Araçlar binaya girecek işlemler orada olacak. Açık havada değil. Tesis çalışmaları sürüyor. Yerel halka yatırımın amacı ve nasıl uygulanacağı tam anlatılmıyor. Kapalı kutu gibiler! İşi yapanlardan biri İrem İnşaat diğeri de Evra Grup’un sahibi Hasan Topaloğlu.

* Tünel Akvaryum Projesi ne olacağı konusunda belirsizlik sürüyor. Bu meclise taşındı. Özellikle mecliste muhalif kanat bu konuyu kaşıyorlar. Bizce sorun olmayacak. Tünel Akvaryum açılacak. Kısa zamanda…
 

ONA EN GÜZEL CEVABI KİM VERDİ?

Burhan Kuzu, yine birşey yumurtladı.

“Değerli Fenerbahçeli kardeşlerim;

Ergenekon davasının gerekçeli kararında, sözde şike davasının FETÖ/PDY kumpası olduğu tescillenmiştir. 2010-2011 sezonu şampiyonluğunuz tertemizdir. FETÖ ile mücadeleye her alanda sonuna kadar devam edeceğiz.” yazdı.

Buna Trabzonspor taraftarları ciddi şekilde tepki gösterdiler!

E haklılar da..

Onca delile..

Avrupa’dan men edilmesine..

Aziz Yıldırım’ın “Şike yaptımsa fenerbahçe için yaptım” demesine..

Rağmen kendisi böyle birşey atma ihtiyacı hissetti.

Baktıki kimse beni daha dikkate almıyor böyle yapayım.

Ama yemez!

Ona en güzel cevabı Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu verdi;”2010-2011 sezonunun tertemiz şampiyonu Trabzonspordur NOKTA.”
 

3 AYRI MUTLULUĞU BİR YILDA YAŞADI

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İç Deneticisi bir dönem belediye başkan adayı olan Osman Abanoz, 2019 yılında 3 ayrı mutluluğu bir arada yaşadı.

Nedir mi o mutluluklar…

İlk Güzel Haber Büyük oğlundan geldi. Osman Abanoz’un Büyük Oğlu SGK Eczacılarından Eczacı Murat Emre Abanoz’un Osman Kağan adında bir oğlu dünyaya geldi 2019 yılında. Bu şekilde dedelik heyecanı yaşamış oldu 2019 Yılında…

Küçük Oğlu Emir Vehbi Abanoz 2019 Yılında Trabzon Fen lisesinden Mezun oldu ve de Türkiye’nin en önemli okullarından olan Cerrahpaşa Tıp Fakültesini kazandı.

Ortanca Oğlu Fehmi Kerim Abanoz da 2019 Yılında Avukatlık Stajını tamamlayarak Avukat oldu. 02 Eylül 2019 Salı Günü Avukatlık Ruhsatını alarak Trabzon Barosuna kaydını yaptırdı tebrik ediyoruz.

Bir de Mimar olan kızını da eklemek gerekiyor Abanoz ailesinin bu akademik kariyer listesine...
 

TABUTÇUNUN ZİYARETÇİLERİ ARTTI

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda diyanetin Atatürk’ün adını anmadığı Cuma hutbesinde Türk bayrağı ile Atatürk’ün bayrağını camiye asan ve müftülükle bu konuda tartışan Yenimahalle İncirlik Cami Dernek Başkanı Ali Sait Yılmaz bu ara yoğun.

Ziyaretçileriyle uğraşıyor.

CHP eski yöneticisi olması da eleştirilmişti.

Müftülük yetkilisi kendisini arayıp Atatürk’ü kastedip, ‘o resmi ordan indir’ dedi belirtilmişti müftülük bunu, ‘düzeltin indirin demedik’ dedi ama tartışma bitmedi.

Olayın medyaya yansıması ve tartışmaların ardından cami dernek başkanının ziyaretçileri arttı.

Dün 82 yaşındaki Tahsin Girsin Bayburt’tan Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yenimahalle’ye geldi.

Girgin, burada İncirlik Camii yanında vatandaşa cami dernek başkanının nerede olduğunu sordu.

Vatandaş ‘Ne yapacaksın?” diye sorduğunda Girgin, “Elini öpeceğim” der.

Şaşırır mahalleli. Ve çağırırlar Tabut Ali Sait’i. Tahsin Girgin amca ellerine sarılır ve kucaklaşırlar. Bayburt’tan elini öpmeye geldim der oğlu yaşındaki adama.

Sonra sohbet muhabbet ayrılırlar.

Olaydan dolayı Atatürk resmini indirmediği için teşekkür etmeye gelmiştir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler