Anahtar Deliği 04.10.2019

Trabzon kulislerinden yansıyanlar.

Anahtar Deliği 04.10.2019

DÜN MAÇI KİMLER KİMLERLE İZLEDİLER

Trabzonspor - Basel maçında sürpriz yüzlere rastladık. İlki Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan’ın locasında şampiyon Boksör Selçuk Aydın oldu. Ardından diğer bir locada Trabzonspor eski asbaşkanı Gençağa Meriç karşımıza çıktı. Ardından Trabzonspor yöneticisi TS Club’lerden sorumlu Yalçın Orhan ile Ramada Otel’in sahibi Hüseyin Başaran, sahayı incelediler. Maçı Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül ile izlerken Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp, kendi locasında yönetici arkadaşlarıyla izledi. Son olarak ünlü oyuncu Şafak Sezer de maçtaydı. Fatih Saral’ın konuğu oldu ve maçı locasında seyretti.

AHMET METİN GENÇ SÜLEYMAN SOYLU’NUN ÖNÜNE NE KOYDU

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, her zaman böyledir.

Eline bir işi aldığında onu sonuna kadar kovalar!

Onu sonuna kadar takip eder!

Lakin bir proje varki biraz sorunlu mu desek biraz sancılı mı desek biraz biraz işte..

O da şu Zağnos ve Tabakhane Vadileri arasında yapılan Tünel Akvaryum.

Tünel tamam da içine koyulacak akvaryum sıkıntılı.

Ne zaman olacağı kesin değil.

Nasıl olacağı kesin değil.

E muhalefet de yandan sıkıştırıyor.

‘Söz verdin neden yapmadın’ diye..

İşte bunlarla ayaklı yanına projeyi koordine eden meclis üyesi Ufuk Hoş’u alarak İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun yanına gitti.

Onlara AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora da eşlik etti.

Sadece burada tünel akvaryum konuşulmadı, Boztepe’ye teras projesi de konuşuldu.

Süleyman Soylu elini Trabzon’dan çekmiyor.

Trabzon’dan gelenlere kapısını açıyor.

Bu projelerdede desteğini esirgemeyecektir.


 

ABDULHAMİT GÜL TRABZON’DA BUGÜN NE YAPACAK

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, dün Akyazı’da dostlarıyla Trabzonspor - Basel maçını izledi. Maçta çok heyecanlı olduğu gözlerden kaçmadı.

Futbolu sevdiği kesin. Dün maç programının ardından Abdulhamit Gül, bugün Trabzon programlarını gerçekleştirecek. Bugün Adalet Bölge Değerlendirme toplantısını yönetecek. Bölge başsavcılarının katılacağı toplantı Raddison Blu Hotel’de gerçekleşecek. Toplantının açılış konuşmasını yapacak. Saat 11’de oradan ayrılıp Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nu ziyaret edecek. Ardından Trabzon Valiliğinin orada eski adliye binasının içine açılan bölge adliye mahkemesini ziyaret ederek son yapılan yenilemelerle ilgili bilgi alacak. Bir sürü eksiği bulunan binanın tamamlanması için talimat verecek.Bu akşam da Ankara’ya dönecek. Yani Trabzon programı oldukça yoğun bugün..


 

YİNE HAMSİ KOKACAK MI?

Çarşıbaşı Belediye Başkanı Mümin Nuhoğlu’nun yaptığı gaflar nedeniyle ilçe halkına illallah dedirtti! Belediye Başkanı Nuhoğlu’nun bu gafları sadece ilçe halkını değil AK Partililileri de bezdirdiği kulağımıza geliyor. Çarşıbaşı’nın Keşan festivalinde yaptığı konuşmadan tutun da diğer tüm konuşma, ziyaret, iletişim konularındaki yansıttıkları ile ‘ böylede olmazki’ dedirtiyor. Başkan Nuhoğlu’na önerimiz, biraz daha dikkatli olmasıdır. Yada sahneye çıktığında konuşmamasıdır! Kimseye karışamayız tabiki öyle bir derdimiz yok! Lakin öyle şikayetler kulağımıza geliyorki ‘yuh artık’ dediğimiz anlar oluyor.Bu arada Başkan’a bir önerimiz daha var. Hami sezonu açıldı. Orada HamsiFabrikaları nedeniyle her sene sıkıntı yaşayan bir ilçe halkı var. Çünkü ilçe halkı hamsi fabrikalarından gelen kokular nedeniyle her sene zor anlar yaşıyorlar. Kapısını penceresini açamayan insanlar var. Bu nedenle Başkan Nuhoğlu, fabrika sahiplerini bir araya getirsin. Onlarla konuşup önlem almasını istesin.

Bu önemli hemde çok..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler