Anahtar Deliği 02.08.2017

Anahtar deliğinden bakmaya devam edeceğiz

Anahtar Deliği 02.08.2017

TTSO'nun turizm hedefi

TTSO, bölge turizmini geliştirmek için hem önemli çalışmalar yapıyor hem de bu yöndeki çalışmalara destek veriyor.

TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu, "Bölgemizde eko turizm gelişmesi için örnek köyler oluşturuyoruz. Turisti köylere taşıyıp buralarda ağırlayacağız ve bu sistemi zamanla tüm il geneline yayacağız" dedi. 

Hacısalihoğlu ayrıca bir grup yönetim kurulu üyesi ve DOKA yetkilileri ile birlikte Tonya ormanlarını geliştirme projesini yapan firmanın davetlisi olarak önümüzdeki günlerde Strasburg'a gidecek. 

*****


Trabzon'a otel yapan Dubaili Elazığ'a da yapacak

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Trabzon Dünya Ticaret Merkezi'nin yerinde biri 4, bir diğeri 5 yıldızlı otel yapımına başlayan Dubaili armada grup patronu Muhammet Raif Hakimi ve ekibini Elazığ'a davet etmiş.

Geçtiğimiz haftasonunu Elazığ'da geçiren Hakimi, Fırat nehri kıyında bir büyük otel yapmak üzere kolları sıvamış.

*****

Çebi, İl Başkanı olur mu? 

AK Parti nin yıl sonu yapılacak il kongresinde mevcut Başkan Revi nin karşısında Ortahisar imar komisyonu Başkanı Faruk Kanca nın yanı sıra gençlik kollarından yetişme halen Ortahisar belediye Başkan vekilliği görevini yürüten Selahattin Çebi nin ismi ön plana çıkıyor,önümüzdeki günler ne gösterir bilinmiyor.


*****

Yine Çal Mağarası! 

Trabzon Belediyesi, Büyükşehir statüsüne alındıktan sonra İl Özel İdaresi'nden devralınan Çal mağarasını çoğu Arap olmak üzere her gün 1300-1500 kişi ziyaret ediyor.

Kişi başı 6 liraya mağarayı gezen ziyaretçiler 600 ve 400 metrelik gezi parkurlarında muhteşem şelale ve sargıtları görme imkanı buluyor.

Ancak araçlarını park edecek otopark bulamıyorlar! 


***

Barınakların suyu kesildi ama... 

Trabzon Valisi Yücel Yavuz'un talimatı ile deniz dolgusu üzerinde bulunan Milli Emlak'a ait araziler üzerindeki tüm işletmeler ve barınakların elektrik ve suyu kesildi.

Jeneratör ile elektrik sağlayan işletmeciler, taşıma su ile depolama yapıyorlar. 

Ne demişler memlekette çareler tükenmez. 




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler