Anahtar Deliği 02.04.2018

Anahtar Deliği 02.04.2018

Anahtar Deliği 02.04.2018
AHMET AĞAOĞLU İÇİN KRİTİK HAFTA

Trabzonspor Başkan adayı Ahmet Ağaoğlu, Trabzon’da bu hafta içi herşeyi önüne koyacak. Tek tek listesinde kimler olacağını şekillendirecek. Ahmet Ağaoğlu, siyasetin önereceği her kesimden bir iki ismi de listesinde yer verebilir. Sadri Şener döneminde Asbaşkan olan Hayrettin Hacısalihoğlu ile çalışabilir. Ama buna eski Başkan Sadri Şener pek olumlu bakmıyor. Onu kırmak isterim bilemeyiz. Hayrettin Hacısalihoğlu bu teklifi kabul ederse yanında en az 6 yönetici getirecek. İddialar kulislerde bu şekilde. 

Ahmet Ağaoğlu’nun listesinde yer alacağı söylenen Mehmet Yiğit Alp, şu anda yurt dışında bu hafa dönecek. O da yanında 2-3 ismi önereceği söyleniyor. Özer Bayraktar bunlardan bir tanesi. Nevzat Aydın kesinlikle olmayacağı öne sürülüyor. Ağaoğlu’nun hareket alanındaki tüm isimleri ve temasları en iyi İbrahim Sağıroğlu bilir. O da markajda. Liste şekillenmesinde büyük etkisi olacak. Çünkü Ömer Sağıroğlu gibi İbrahim Sağıroğlu da en yakın arkadaşı. İstanbul kanadıyla Trabzon kanadının iyi anlaşması gerekiyor. Bu dengeyi de Ağaoğlu ciddi şekilde koruması lazım. Ağaoğlu’nun en fazla düşündüğü konu da  listesine alacağı kişilerin başka yöneticileri istifa ettirecek güçte olup olmamasıdır. Daha önce sıkça örnekleri var. Biri istifa edince peşinden 4-5 yönetici arkadaşı da istifa ediyor. Sonra başkan zor durumda kalabiliyor. Yani ekip çalışması. Muharrem Usta da bunun acısını yaşadı Sadri Şener de.. Ağaoğlu bu. Konular üzerinde epey bir kafa yormaya başladı. 

MUHARREM USTA ADAY OLUR MU? 

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta olağanüstü kongrede aday olabilir. Olması da lazım aslında. Zaten kendini başarılı addediyor. Borcu da indirdim diyor.  Muharrem Usta aday olursa yine ekibinde Gökhan Sarla, Ali Rıza Egemen, Ahmet Çubukçu, Gençağa Meriç olur. Bu ekiple yoluna devam eder. Ağaoğlu’nun karşısında bir kaç İstanbul’dan güçlü ismi de listesine alır. Trabzon’dan zaten bir kaç isim hala Usta’yı destekliyor. Eski Bakan Koray Aydın da yanında. Muharrem Usta’nın devam etmesinden yana olduğunu söylemişti. Gerekçesini de şöyle açıklamıştı; “Bu kritik dönemde Trabzonspor’a yeniden  bir başkan seçilip o başkanında kulübe alışmasını beklemesi doğru olmaz. Zaten hatalarıyla bir tecrübe edinmiş başkan var. O devam etsin. Daha sonra yeni bir başkan seçimi olsun”

TRABZON’DAN O İSİM LİSTEYE GİRDİ

Türk Mimar Mühendisler Odası Birliği Çevre Mühendisleri Odası’nın Ankara’da düzenlediği 14. Dönem Olağan Genel Kurulu’nda Trabzon’dan il temsilcisi Vildan Özmen, üst yönetime girdi. Genel Merkez’de kendini kabul ettiren, çalışmalarıyla göz dolduran Özmen, delegelerin büyük çoğunluğunu oyunu aldı. Özmen seçime Genç Çevre grubuyla girdi pembe listede oy kullandı. Özmen genel merkezde bundan sonra aktif görev alacak. Ayrıca bu Bölgedeki çevre sorunlarına da başkente taşımasını sağlayacak. Vildan Özmen’i tebrik ediyoruz. 
 
POLİS KAYITLARINDA 123 BİN KİŞİ

İyi Parti Genel Kurulu’nu gerçekleştirdi.
Trabzon’dan 8 otobüs gitti.
İYİ Parti Trabzon İl Başkanı Hasan Saka, teşkilatlarıyla iyi organize oldu.
Bu görev aralarındaki bağı da güçlendirdi.
Yakında sahaya inecekler.
Bu arada Genel Kurula kaç kişi katıldığını sorduk.
Yönetici ve genel merkez delegesi olan Muhammet Erkan, polis kayıtlarına göre 123 bin olduğunu söyledi.
“Çok büyük bir heyecanla genel kurulumuzu gerçekleştirdik” diye de ekledi.
Konuşurken defalarca “Muhteşem bir kurultay” dedi. 
Koray Aydın Meral Akşener’in A takımında olduğunu ayrıca İstanbul’dan büyük bir ihtimalle listeye gireceğini öğrendik.
Yani Koray Aydın Trabzon’dan aday olmayacak. Kesin bilgi..

ÇARDAK VE HAMAM SATILDI

Evet bizde duyunca inanamadık.
Hatta 58 milyon liraya satılmış.
Meydandaki Çardak’ın olduğu yer ve hamamın olduğu parsel.
Meydan hamamının çevresi. Uzunsokak’a bakan dükkanlar değil.
Arkada kalan kısımların hepsini bir kişi satın almış.
58 milyon liradan fazla parayla..İmalatçıymış..
İsmini öğrenemedik. Sır gibi saklanıyor.
O bölgede ne yapacak?
Onu da merak ediyoruz.
Yakında duyar öğrenir yazarız.

HADİ YA DİYECEKSİNİZ EMİNİZ

AK Parti Trabzon il Başkanlığıyla ilgili bir haber yokmu diyenler artmaya başladı. Kulislere gerçekleri yazdıkça dikkat çekici bilgiler almaya başladık. Bu hafta ciddi konulara değineceğiz. Bazı tartışmaları da işleyeceğiz. Trabzon’u kaldırabilecek bir yönetim oluştu mu oluşmadı mı? İşte bu soru üzerinden gidildiğinde nelerin konuşulduğunu göreceksiz. Bu hafta yine okuyunca nefesiniz kesilecek. Hadi yaa demeden kendinizi alamayacaksınız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler