Anahtar Deliği - Trabzonspor kısa zamanda toparlanır - 31.08.2022

Partilerde baskın seçim alarmı! Zorluoğlu: Ne yaptığımızı biliyoruz, Ayvazoğlu son tura kaldı, Trabzonlular İstanbul’da buluşuyor, Köprübaşı kaymakamı güler göreve başladı.

Anahtar Deliği - Trabzonspor kısa zamanda toparlanır - 31.08.2022

TRABZONSPOR KISA ZAMANDA TOPARLANIR
Trabzonspor’da yaşanan son gelişmeler taraftarların kafasında soru işaretleri oluşturmaya başladı. Bordo-mavili kulüp içindeki sıkıntıların tam olarak ne olduğu net olarak bilinmiyor. Şampiyon bir takımın yeni sezona daha hazırlıklı ve özverili girmesini bekleyen bordo-mavili taraftarlarda homurdanmalar başladı. Bordo-mavili renklere gönül vermiş insanlar bir yandan yönetim kurulunu bir yandan da teknik ekibi acımasızca eleştirmeye başladılar. Sürekli başarı istedikleri için de duygularına yenik düştüler. Trabzonspor’a emek vermiş eski yönetici ve spor adamları olaya daha sağduyulu bakıyor. Trabzonspor’un kendisini çok kısa sürede toparlayıp her şeyi yoluna sokacağına inanıyorlar. Eksik ve sakat futbolcuların takıma dönmesiyle birlikte saha performansının artacağı görüşünde hemfikirler. Avrupa maçlarında takımın nasıl ilerleyeceği konusunda kafalarında soru işaretleri olsa da Türkiye Liginde bu sezonun en büyük Şampiyon adayının Trabzonspor olacağından kuşku duymadıklarını dile getiriyorlar.

Anahtar Deliği 31.08.2022

PARTİLERDE BASKIN SEÇİM ALARMI!
Türkiye’de genel seçim tarihinin öne alınacağı yüksek sesle konuşulmaya başlandı. Öyle ki hem iktidar hem de muhalif partiler yoğun bir seçim hazırlığı içinde. İddiaya göre seçim startını MHP lideri Bahçeli verecek. Ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan erken seçim tarihini açıklayacak. Trabzon’da görüştüğümüz siyasi parti kurmayları genel merkezlerinden kendilerine erken seçim olacağına dair bilgi geldiğini doğruladılar. Hatta eksiklerininizi gedikleriniz tamamlayın propaganda dönemine hazır olun talimatı aldıklarını da saklamadılar. Trabzon’da baştan beri işi sıkı tutan iktidar partisi seçime hazır diyebiliriz. Yeni kurulan muhalif partilerde ilçe ve mahalle teşkilatlanmalarına hız verdiler. Bazı partilerin matbaa ve organizasyon şirketleriyle daha şimdiden anlaştığı da ifade edildi. Görünen o ki havaların soğumaya başlayacağı tarihlerde siyaset yeniden gündemi ısıtacak!

Anahtar Deliği 31.08.2022

ZORLUOĞLU: NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon genelinden topyekûn bir hamle başlatarak Trabzon ve ilçelerinin çehresini değiştirmek için gayret sarf ettiklerini söyledi. Hayata geçirdikleri projelere kararlı adımlarla başladıklarını ifade eden Başkan Zorluoğlu, “Hemşehrilerimiz bizleri bu göreve getirirken üzerimize ciddi sorumluluklar yüklediler. Biz de bu sorumluluk bilinciyle çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz. Amacımız inandığımız doğruları sahaya yansıtıp, projelerimizi hayata geçirerek şehrimize katkı sunmak. Bunları yaparken de halkımızın, sivil toplum örgütlerinin, bilim insanlarının da görüşlerini alıyoruz. Kentimizde konforu arttırmak önceliğimiz. Bunları yaparken tabii ki eksiklerimiz olacaktır. Bunları tespit ettiğimizde de açıklıkla kamuoyu ile paylaşıyoruz. Fakat farklı mecralarda, ‘amacı üzüm yemek yerine bağcıyı dövmek’ isteyenlere de kulak asmıyoruz. Çünkü ben ve ekip arkadaşlarım ne yaptığımızı iyi biliyoruz” dedi.

Anahtar Deliği 31.08.2022

AYVAZOĞLU SON TURA KALDI
Trabzon AK Parti Milletvekilleri, İl Başkanlığının düzenlemiş olduğu program çerçevesinde bütün ilçelerde çalışmalarını tamamladılar. Anakara’daki Bakan ziyaretlerinden dolayı milletvekili Bahar Ayvazoğlu, birkaç programını ertelemek zorunda kalmıştı. Şimdi ziyaretler gerçekleştirerek verilen görevi tamamlamaya çalışıyor. Diğer milletvekillerinden Salih Cora, Muhammet Balta ve Adnan Günnar ilk tur ziyaretlerini gerçekleştirdiler. Birkaç gün dinlenecek olan vekiller meclis açılıncaya kadar, ikici tur ziyaretlerini daha yoğun bir tempoda sürdürecekler. Bahar Ayvazoğlu ise ara vermeden ikinci tura başlamak zorunda kalacak.

Anahtar Deliği 31.08.2022

TRABZONLULAR İSTANBUL’DA BULUŞUYOR
Trabzon Dernekleri Federasyonu 13-16 Ekim tarihleri arasında İstanbul Yenikapı’da Trabzon’un Fethi’nin 561’inci yıl dönümü kutlamalarını gerçekleştirecek. Kültür Turizm Bakanlığı, Trabzon Valiliği, Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesinin katkılarıyla gerçekleşecek olan etkinliklerde, Trabzon’un kültürel değerleri tanıtılacak. Kutlamalarda yöremizin birbirinden önemli sanatçıları da konser verecek.

Anahtar Deliği 31.08.2022

KÖPRÜBAŞI KAYMAKAMI GÜLER GÖREVE BAŞLADI
Trabzon’un Köprübaşı ilçesinin ilk kadın Kaymakamı olan Öznur Güler görevine başladı.
Ayağının tozuyla Kaymakamlık koltuğuna oturan Güler, çalışma arkadaşlarıyla gerçekleştirdiği tanışma toplantısının ardından 30 Ağustos Zafer Bayramı törenlerine katıldı. Kaymakam Öznur Güler, Köprübaşı Belediye Başkanı Ali Aydın ile birlikte Atatürk Anıtı’na çelenk koydu.
Öznur Güler daha önce de Bilecik Kaymakam Refikliği, Antalya Kemer ilçesi Kaymakam Refikliği, Osmaniye Kaymakam vekilliği görevlerinde bulunmuştu.

Anahtar Deliği 31.08.2022

Anahtar Deliği 31.08.2022

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler