Anahtar Deliği - Genç’ten Ali Koç’a tepki - 23.06.2021

Ali Koç’a ilk tepki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi. Sık sık Trabzonspor ile ilgili çıkışlarıyla dikkat çeken Genç bu kez Koç’un şike konusundaki açıklamasına tepki gösterdi.

Anahtar Deliği - Genç’ten Ali Koç’a tepki - 23.06.2021

Genç’ten Ali Koç’a tepki

Dün akşam Fenerbahçe Başkanı Ali Koç Habertürk’te açıklamalarda bulundu. Koç yine bildiğini okudu, kendi taraftarlarını şike konusunda “FETÖ kumpas yaptı” bahanesiyle avutma yolunu seçti.
Ali Koç’a ilk tepki Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’ten geldi. Sık sık Trabzonspor ile ilgili çıkışlarıyla dikkat çeken Genç bu kez Koç’un şike konusundaki açıklamasına tepki gösterdi.
Genç şu ifadeleri kullandı;
Fenerbahçe kulübü başkanı ekranda, Şikeden ve Beraat kararından bahsediyor, FETO’ya kurban gitmişmişler!! Biz de inandık!! Geç bunları Ali Koç. O beraat kararları sizi kıyamete kadar battığınız ŞİKEden kurtaramaz. Sen önce dön de o zaman ki röportajını oku. Fenerbahçe’yi 1.lige düşürmeye gidiyordun, CAS’daki davanızı kim niye geri çekti Sayın Ali Koç. Cevap versene bunlara , Yazık ki FETO’nun şefaatine ve Atatürk’e sığınıyorsunuz her zaman. 2010/2011 Şampiyonu ilelebet Trabzonspor’umuzdur. Bu böyle biline.


AK Parti Trabzon’da hareketli gün

AK Parti Trabzon teşkilatı dün Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir’i ağırladı. Keşir’in gün boyu süren programları günü oldukça hareketlendirdi.
İlk olarak Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde teşkilat buluşması gerçekleştirildi. İl Başkanı Sezgin Mumcu toplantıyla ilgili “Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Sn. Ayşe Keşir hanımefendinin teşrifleriyle İl Kadın Kolları Teşkilatımızla bir araya geldik. İnanıyorum ki 2023'ün güçlü Türkiye'sini sizlerle birlikte inşa edeceğiz. Hanım kardeşlerimizin desteğiyle aşamayacağımız hiçbir engel yok. Tevazu, samimiyet ve gayretle yeni başarılara imza atmaya devam edeceğiz.” İfadelerini kullandı.
Keşir Trabzon’daki ziyaretlerini sürdürürken Ayasofya’da gençlerle birlikte sohbet etti, onlara tecrübelerini aktardı.

Anahtar Deliği 23.06.2021

Anahtar Deliği 23.06.2021


“Hastane acilinde can güvenliğinden endişe ediyorsun”

Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin CHP’li meclis üyesi Turgay Şahin dikkat çeken bir duruma dikkat çekti.
Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz günlerde Haber61’de yaptığı derlemede yalnızca bir hafta içerisinde 3 cinayet ve birçok saldırı olayının olduğunu aktarmıştı.
Son dönemde artan şiddet vakalarıyla doğrudan ilgili olan bir açıklama yapan Şahin de hastane acilinde yaşadığı bir olayı anlattı.
Şahin şu ifadeleri kullandı; “Uzun bir aradan sonra ilk kez dün gece bir yakınımı rahatsızlığı nedeniyle Fatih devlet hastanesi aciline götürdüm. Gördüğüm manzara karşısında şasırdım kaldım. Ambulansların getirdiği normal bir kaç hasta haricinde kocası tarafından darp edilen kadın mı ararsın, kendini jilet ile parçalayan genç mi ararsın, arkadaşı tarafından bıçaklanmış mı ararsın, eroinman mı ararsın, bunları toplayıp getiren polis mi ararsın, jandarma mı ararsın, ne ararsan var. Açıkçası oradaki tüm sağlık çalışanlarına Allah kolaylık versin. Bu psikopatlarla nasıl uğraşıyorlar. Sohbet ettiğim nöbetçi bir yetkili ise siz daha ne gördünüz, her gece saat 23 den sonra burası hep böyledir. Normal vaka pek azdır. Hayret ettim, neden bu hale geldik. Şifa bulmak için gittiğin hastane acilinde can güvenliğinden endişe ediyorsun.”


Aklımız da dualarımız da Akçay’da

Trabzon futbolunun değerli isimlerinden teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, KTÜ Tıp Fakültesi’nde yoğun bakımda tedavi altında.
Koronavirüs sürecini çok ağır geçiren tecrübeli teknik adam için dün Başhekimlik’ten gelen peş peşe açıklamalar hepimizi korkuttu.
Solunum cihazına bağlanan Akçay aynı zamanda kalp akciğer makinesine bağlanarak yaşamsal fonksiyonları kontrol altında tutuluyor.
Durumu ciddiyetini koruyor.
Mustafa Reşit Akçay’ın bir an önce sağlığına kavuşmasını umuyoruz.
Futbola, Türk sporuna daha çok katkılar vereceğini biliyoruz.
Gözümüz, kulağımız, kalbimiz, dualarımız Akçay’la…


MHP’den spor camiasına çıkarma

Milliyetçi Hareket Partisi Trabzon İl Başkanlığı son günlerde ziyaretlerini yeniden sıklaştırdı.
MHP’nin bu kez adresi spor camiası oldu.
MHP İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım ve yöneticileri ilk olarak önceki gün Trabzonspor’u ziyaret etti. Genel Sekreter Ömer Sağıroğlu ile sohbet eden Tarım bordo mavililere başarı dileklerinde bulundu.
Tarım sırasıyla bu kez önce TÜFAD’a gitti. TÜFAD Başkanı Metin Bak ve ekibiyle görüşme yapıldı.
Son olarak Tarım dün ASKF’yi ziyaret etti. ASKF Başkanı Cahit Erdem ile sohbet eden Tarım ve ekibi Erdem’e başarı diledi.

Anahtar Deliği 23.06.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler