Anahtar Deliği - Bu görüntü Trabzon’a yakışmıyor - 21.06.2021

Uzun Sokak’ın Meydan Parkı tarafındaki çıkışında direk dibinde bırakılan çöpler gözümüze takıldı. Çevredeki işyerlerinin çöpleri burada birikiyor ve bir süre bekledikten sonra ekipler tarafından alınıyor.

Anahtar Deliği - Bu görüntü Trabzon’a yakışmıyor - 21.06.2021

Uğurcan üzerinden Trabzonspor’a nefretlerini kustular

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2020’ye puan alamadan veda etti.
Turnuvanın sürprizi olacak dediğimiz “Bizim çocuklar” gerçekten de sürpriz yaptılar ama rakiplere değil bize.
Euro 1996’dan sonraki en kötü istatistiğe imza atarak -7 averaj ve 0 puan ile turnuvanın en kötü takımı olmayı başardık.
İşin bizi asıl ilgilendiren tarafı ise yine dönüp dolaşıp Trabzonspor’a patlaması oldu.

Milli takımın 11’inde oynayan Trabzonspor’dan tek oyuncu olan Uğurcan Çakır’ın yediği her gol sonrası hem sosyal medyadan hem bazı televizyon ekranlarından inanılmaz yorumlar yapıldı. Şenol Güneş’in Trabzonsporlu olduğu için Uğurcan’ı oynattığını söyleyecek kadar futboldan bihaber, turnuvanın en çok gol pozisyonu önleyen kalecisine küfür edebilecek kadar aşağılık kompleksli insanların türediğine şahit olduk.

Turnuvada 18 kurtarış yaparak bu alanda zirvede olan Uğurcan, ona kabahat bulmaya çalışan sözde yorumcuların ve sosyal medyada ağızlarından salyalar akan, ismini yazmaktan aciz kişilerin hedefi oldu. Üstelik onun üzerinden Trabzonspor’a hakaret edenler de oldu.

Ancak 3 maçta bir olumlu hareket yapmayan Hakan Çalhanoğlu, en üst düzey liglerde oynayan ancak hallaç pamuğuna dönen defans hattımızdaki Merih, Çağlar gibi isimler, Fenerbahçe’nin kalburüstü tek tük yerli futbolcularından pas hatası rekortmeni Ozan Tufan gibi isimler görmezden gelindi. 3 pas yapamayan orta saha, 3 maçta 1 gol atabilen hücum hattı es geçildi.

Zaten Uğurcan İtalya maçında gol yesin diye İtalya taraftarı olanlardan yaşayacaklarımızı da anlamalıydık…

Bu ülkedeki Trabzonspor düşmanlığını ve hazımsızlığını da bu vesileyle hatırlamış olduk.


“İlk fırsatta kıyı tahkimatı için ihale açıldı”

Geçtiğimiz haftalarda Akçaabat’ta kıyı bandında yol yapılmasının planlanması büyük bir tepki çekmiş ve proje rafa kaldırılmıştı.
Alınan ortak karar gereği, kıyıların korunması ve sahilden yol geçirilmemesi adına ortak karar alınmıştı. Ancak aradan geçen zaman sonrasında yeni bir gelişme yaşandı. CHP Akçaabat Belediye Meclis Üyesi Tuncay Demirci 135 bin tonluk kıyı tahkimatı için ihale açıldığını ortaya çıkardı. İhalenin görüntülerini de paylaşan Demirci “Kıyılarımızı korumak ve sahilden yol geçirmemek için ortak karar alınmıştı. Ancak ilk fırsatta 135 bin tonluk kıyı tahkimatı için ihale açıldı ve Temmuz ayının dokuzunda ihalesi yapılacak. Halkımızı bilgilendirmek ve gerekli toplumsal tepkiyi koymak için herkesi göreve çağırıyorum.” İfadelerini kullandı.
Demirci ihalede denizin doldurularak saha yapılmak istendiği detayını da verdi.
İşte o ihalenin detayları;

Anahtar Deliği 21.06.2021

Anahtar Deliği 21.06.2021


Bu görüntü Trabzon’a yakışmıyor

Trabzon’un göbeğindeki çöp yığını görüntüsüne hiç rastladınız mı?
Uzun Sokak’ın Meydan Parkı tarafındaki çıkışında direk dibinde bırakılan çöpler gözümüze takıldı.
Çevredeki işyerlerinin çöpleri burada birikiyor ve bir süre bekledikten sonra ekipler tarafından alınıyor.
Ancak turizm sezonunun da açıldığı bu dönemde bu görüntü Trabzon’a yakışmıyor.
Şehrin odaklandığı tek merkez olan Uzun Sokak’ta çöp yığını görmek hoş değil. Özellikle turistleri ağırladığımız bu dönemlerde kendi ayağımıza sıkmaktan farklı değil.
İşyerlerinin bu çöp sorununa farklı bir çözüm bulunması şart.

Anahtar Deliği 21.06.2021

Anahtar Deliği 21.06.2021

Cora denizde stres attı

Sokağa çıkma yasağının devam ettiği Pazar günlerinde AK Parti Trabzon Milletvekili Salih Cora çareyi denize açılmakta buldu. “Burası Trabzon, sokağa çıkmak yasak olursa denize çıkarız” diyen Cora tekneyle birlikte Çarşıbaşı’nda Yoroz Limanı’nda denize açılarak balık tuttu.
Siyasetin stresini Karadeniz’de atan Cora balık tuttuğu anları da sosyal medyadan paylaştı.
Deniz bereketli diyen Cora bol bol istavrit yakaladı. Cora’ya Çarşıbaşı belediye başkanı Mümin Nuhoğlu da eşlik etti.

Anahtar Deliği 21.06.2021

Anahtar Deliği 21.06.2021

Anahtar Deliği 21.06.2021

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler