Anahtar Deliği - Süper Lig Trabzonlu hakemlerle başladı - 07.08.2022

KTÜ’de yeni daire başkanı belli oldu, Hekimoğlu siteminde haklı! MHK’de Cüneyt Çakır rahatsızlığı, MHP il başkanı tepki gösterdi! Güneş, Özkan Sümer’in kabrini ziyaret etti.

Anahtar Deliği - Süper Lig Trabzonlu hakemlerle başladı - 07.08.2022

KTÜ’DE YENİ DAİRE BAŞKANI BELLİ OLDU

KTÜ Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına Ömer Salimoğlu getirildi. Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı üniversitenin en kritik daire başkanlığı. Herkesin talip olduğu bir yer. Eski Başkan Necmi Kırkbir 2 yıl önce vefat etti. Çok başarılı efsane başkan olarak anılıyordu. Yerine atanan Hacer Saka, 3 ay önce emeklilik kararı aldı. Bunun üzerine üniversite yönetimi bu göreve Bener Cordan Ortaokulu Müdür Yardımcısı Ömer Salimoğlu’nu getirdi. Salimoğlu’nun önümüzdeki hafta görevine başlayacağı öğrenildi.

Anahtar Deliği 07.08.2022

1975 yılında Trabzon’un Arsin ilçesinde dünyaya gelen Ömer Salimoğlu, Karadeniz Teknik Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden Onur Öğrencisi olarak mezun oldu. 19 yıl öğretmenlik ve 5 yıl Bener Cordan Ortaokulu’nda müdür yardımcısı olarak görev yaptı.

UEFA A Lisanslı profesyonel futbol antrenör belgesi ile 2 yıl profesyonel futbol takımların altyapısında görev çalıştı. 2012 yılından beri Türkiye‘deki üniversitelerde eğitim gören yabancı öğrenciler ile ilgili sivil toplum kuruluşu olan Karadeniz Uluslararası Öğrenci Derneği’nde (KULDER) Başkan Yardımcılığı ve 2018 yılından itibaren başkanlığını sürdürmekte olan Salimoğlu, yurt dışında Gana, Etiyopya, GineBısaou, Hindistan, Gürcistan, Azerbaycan, Kosova, Makedonya’da çeşitli organizasyonlara katıldı.

Halen daha Trabzon ilinde eğitim gören, 103 farklı ülkeden yaklaşık 2100 uluslararası öğrencinin akademik, sosyal, spor, kültürel ve diğer tüm ihtiyaçlarını temin edebilmek için dernek faaliyetlerine devam etmekte olan Salimoğlu, evli ve 4 çocuk babasıdır. Ömer Salimoğlu, orta derecede İngilizce ve Almanca bilmektedir.

EĞİTİM BİLGİLERİ:

1994- 1998 Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği, Karadeniz Tek. Üniversitesi,
2017- 2021 Uluslararası İlişkiler - Anadolu Üniversitesi/ESKİŞEHİR
2021- 2022 Eğitim Yönetimi Yüksek Lisans –Trabzon Üniversitesi-TRABZON

HEKİMOĞLU SİTEMİNDE HAKLI!

Kırmızı-Lacivertli Kulübün Başkanı Celil Hekimoğlu, Trabzonspor’un Rezerv Lige katılmasının ardından sitem dolu bir yorum yaptı.

Hekimoğlu twitter hesabından paylaştığı yorumda, “Rezerv Ligi dediler, Türk futbolunun kurtuluşu dediler. Şapkadan tesislerde oynanan U21 Ligi çıktı” şeklinde ifadeler kullandı. Hekimoğlu’nun bu paylaşımına, takipçileri de büyük oranda destek verdi. Hekimoğlu, bu konuda sonuna kadar haklı. Trabzonsporlu futbolcuların gelişimine katkı sağlamak için elinden geleni yaptı. Kendi firmasının adından feragat ederek, kulübün ismini 1461 Trabzon FK yaptı.

Yapmasaydı kim ne diyebilirdi? Bu bile Trabzonspor’a destek verme konusundaki samimiyetinin en büyük göstergesi. Rezerv Ligin Trabzonspor’a hiçbir katkı sunmayacağı aşikâr. Bordo-Mavili kulübün yapması gereken, kadrosunda düşünmediği gelecek vadeden futbolcuları 1461 Trabzon FK’ye göndermektir. Gerekirse Trabzonspor 1461 Trabzon’un teknik adamını da belirlemeli, malzeme, seyahat ve kamp giderleri noktasında 1461 Trabzon FK’ye destek çıkmalıdır. Olay bu kadar basitken, başka mecralarda macera aramanın manası nedir, anlamak mümkün değil!

Anahtar Deliği 07.08.2022

MHK’DE CÜNEYT ÇAKIR RAHATSIZLIĞI

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, TRT SPOR kanalında yaptığı açıklama ile Cüneyt Çakır için ayrılık haberini duyurdu.

Olayın iç yüzü tam net olarak bilinmese de bu karar hakem camiasında sürpriz olarak nitelendirildi. Zira Çakır’ın yardımcıları geçtiğimiz haziran ayında bırakma kararını deklare etmişti. Çakır’ın planlı olarak hakemliği bırakma kararı olsaydı, yardımcılarıyla aynı zamanda bırakırdı. Hakemlikte temayül öyledir. Önce hakem bırakır, o bırakınca da yardımcılarının devam etmesi hoş karşılanmayacağı için onlar da bıraktıklarını açıklar. Ama öyle olmadı! Çakır sezon hazırlık kampına katıldı.

Antrenmanlarını yaptı. Yurt dışı maçlarda görev aldı. Ocak ayına kadar FIFA hakem listesindeki yerini koruyacaktı. Ama bir şeyler istediği gibi olmadı ve bıraktı ya da bıraktırıldı. Ama federasyonda sözde eğitimci olarak görev yapmaya devam edecek. İşte bu durum MHK için hoş değil. En küçük bir krizde hep akıllarında acaba sorusu olacak!

Gölge MHK düşüncesi sürekli zihinleri bulandıracak! Onunla birlikte hareket edecek hakemler olur mu? Kuşkusu bile beyinleri yoracak! Peki, sizce davul MHK’de ise tokmak kimde olacak?

Anahtar Deliği 07.08.2022

MHP İL BAŞKANI TEPKİ GÖSTERDİ!

MHP Trabzon İl Başkanı Bekir Sıtkı Tarım, Arap turistlere karşı yapılan tutum ve davranışlara tepki gösterdi.

Anahtar Deliği 07.08.2022

Bekir Sıtkı Tarım“gün geçmiyor ki Arap turizmini baltalamak için ahlaksız bir durumla karşılaşmayalım.

Oturduğumuz sitedeki müstakil evlerin resimlerini çekerek, hayali olarak Araplara kiralayıp dolandıran şebekeler türedi. Bu işin önü alınmazsa Türk milleti için ayıp, mağdurlar için yazık olacaktır! Hepimiz bulunduğumuz ilin, dolayısıyla da ülkemizin ekonomisini düşündüğümüzde bu insanlara yapılan zulmün acı faturasını ödeyecek olduğumuz kaçınılmaz bir sonuçtur!

Arap sever olmazsak ta; önce insan sever, sonrada vatansever olmak mecburiyetimiz vardır” dedi.

GÜNEŞ, ÖZKAN SÜMER’İN KABRİNİ ZİYARET ETTİ

Trabzonspor ve Milli Takımlar eski Teknik Sorunlusu Şenol Güneş Özkan Sümer’in kabrini ziyaret etti.

Trabzonspor’un eski asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ile birlikte Sümer’in Maçka’daki kabrini ziyaret eden Güneş, Sümer’in kabri başında dua etti.

Ziyarette Özkan Sümer’in ağabeyi Rasim Sümer ile de bir süre sohbet eden Güneş, duygulu anlar yaşadı.

Anahtar Deliği 07.08.2022

SÜPER LİG TRABZONLU HAKEMLERLE BAŞLADI

Spor Toto Süper Lig dün oynanan İstanbulspor- Trabzonspor müsabakası ile başlamıştı. Maçı tanıdık bir isim olan Arda Kardeşler yönetti.

Öte yandan ilk hafta için TFF tarafından ataması yapılan hakemler arasında Trabzonlu hakem ve gözlemciler de yer aldı. Bu atamalar içerisinde MHK eski Üyesi Hikmet Öksüzoğlu dikkat çekti diyebiliriz.

Öksüzoğlu, Antalyaspor ile Galatasaray arasında oynanacak olan maçın gözlemcisi olarak atandı. Öksüzoğlu maçı TFF'nin Riva tesislerinde izleyecek.

Anahtar Deliği 07.08.2022

TFF bu sezon aldığı bir kararla maçlara ikinci bir gözlemci atama uygulamasına başlamıştı. Öksüzoğlu bu uygulamayı ilk deneyimleyen Trabzonlu gözlemci olacak.

Sabit Hacıömeroğlu ise Başakşehir- Kasımpaşa maçında yine Riva’da görev yapacak bir diğer deneyimli gözlemcimiz olacak. Haftanın diğer maçlarında görev yapacak Trabzon bölgesi hakemlerine baktığımızda;
Beşiktaş- Kayseri maçında AVAR olarak Bülent Birincioğlu,
Ankaragücü- Konyaspor maçında Yardımcı Hakem olarak Cemil Tunç,
Başakşehir Kasımpaşa maçında 4. hakem olarak Yasin Kol görev alacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler