Yaptığı kurtarışlarla Türkiye'nin en iyi kalecisi unvanını taşıyan, Trabzonspor'un liderlik koltuğunda oturmasında büyük pay sahibi olan Uğurcan Çakır, taraftarın gönlünde taht kurmuş durumda. Yeşil sahada hep hırslı ve dik duruşuyla görmeye alıştığımız başarılı file bekçisinin farklı yönlerini eşi Kübra Çakır Trabzonspor Dergisine anlattı..
İşte Kübra Hanım'ın ağzından tanışma hikâyeleri, Uğurcan'ın ev hali ve oğulları Kuzey ile ilişkileri…
EVLENME TEKLİFİ ÇOK ROMANTİKTİ
Ben İsviçre Zürih doğumluyum, ailem aslen Gümüşhaneli. Bu sebepten dolayı 2015 yılında tatil için Trabzon'a gelmiştik. O gün gezmek için gittiğimiz AVM'de Uğurcan beni görmüş ve beğenmiş. Daha sonra sosyal medya aracıığıyla tanışma fırsatımız oldu ve o günden beri beraberiz.
Evliliğimizin ilk aylarında biraz zor dönemler geçirdim diyebilirim. Uğurcan'ın sürekli seyahat yapmak zorunda olması ve benim yalnız kalmam gerçekten zorlayıcıydı. Diğer yandan başka bir ülkeye alışmak ve bunu tek başına yapmak gerçekten zorlayıcıydı diyebilirim.
Pandemi döneminden önce bütün futbolcu eşleriyle kız arkadaşlarıyla beraber maçları takip...