Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan, genç futbolcu Salih Malkoçoğlu’nun transfer süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Salih’i Avrupa’dan takip eden kulüplerin de olduğunu belirten Doğan, başka bir ligden hem oyuncu hem de Trabzonspor açısından olumlu bir teklif geldiğini söyledi.

“TRABZONSPOR İÇİN İYİ BİR SATIŞ OLDU”
Transferin iki taraf için de kazançlı olduğunu ifade eden Başkan Doğan, “Salih’i Avrupa takımlarından takip eden kulüpler vardı ancak başka bir ligden güzel bir teklif geldi. Kendisinin de güzel bir para kazanacağı, iyi bir gelire sahip olacağı bir anlaşma oldu. Trabzonspor için de bence iyi bir satış gerçekleşti.”

OYUNCU SATIŞLARININ ÖNEMİNİ ANLATTI
Trabzonspor’un gelir getirici gayrimenkul projeleri hayata geçirilene kadar oyuncu geliştirme ve satış modelini sürdürmesi gerektiğini belirten Doğan, “Trabzonspor’un şu anki konumunda, bahsettiğim gayrimenkulle alakalı gelir getirici projeler olmadan kulübün gelir sağlayabileceği işler bunlar. Şu anda bunun başka bir alternatifi yok.”