Trabzonspor’da yeni transfer çalışmaları kadar kadrodan ayrılacak oyuncuların durumu da önem taşıyor. Haber61’in edindiği bilgilere göre bordo-mavili yönetimin planlamasında bulunmayan Batista Mendy, Denis Draguş ve John Lundstram için henüz beklenen gelişmeler yaşanmadı. Trabzonspor’un üç isimle de yollarını ayırmak istediği ancak mevcut tekliflerin süreci sonuçlandırmaya yeterli olmadığı ifade edildi.

DRAGUŞ BEDAVA GÖNDERİLMEK İSTENMİYOR

Denis Draguş için Gigi Becali cephesinden ilgi devam ederken Trabzonspor’un oyuncuyu bonservis bedeli almadan bırakmaya sıcak bakmadığı öğrenildi. Bordo-mavililerin oyuncunun ayrılığından ekonomik karşılık elde etmek istediği, bu nedenle görüşmelerde henüz sonuç alınamadığı belirtiliyor.

LUNDSTRAM’A TEKLİF YOK

John Lundstram cephesindeki tablo ise daha farklı. İngiliz orta saha için şu aşamada ciddi bir teklif bulunmadığı, bu nedenle tarafların ilerleyen süreçte fesih veya farklı bir ayrılık formülünü değerlendirebileceği ifade ediliyor.

MENDY KALMAK İSTEMİYOR

Batista Mendy’nin ise Trabzonspor’da kariyerine devam etmeye sıcak bakmadığ...