Trabzonspor’da yeni sezon öncesi transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, yabancı oyuncu kontenjanı konusunda da kritik bir süreç yaşanıyor. Kadrosunda 17 yabancı futbolcu bulunan bordo-mavililerde, planlanan ayrılıkların gerçekleşmesi halinde kontenjanın önemli ölçüde rahatlaması bekleniyor.

17 YABANCI OYUNCUNUN SAYISI 13’E DÜŞÜRÜLMESİ BEKLENİYOR

Trabzonspor yönetimi, yeni sezon kadro yapılanması kapsamında yabancı oyuncularla ilgili çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-mavili takımda Batista Mendy, John Lundstram ve Denis Draguș ile yolların ayrılması planlanırken, genç oyuncu Rene Mitongo’nda gelişimini sürdürebilmesi amacıyla kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi gündemde bulunuyor.

Söz konusu dört oyuncuyla ilgili planlamanın gerçekleşmesi halinde Trabzonspor’un 17 olan yabancı oyuncu sayısı 13’e düşecek. Böylece bordo-mavili yönetim, transfer döneminin kalan bölümünde yabancı kontenjanı konusunda daha hareketli bir çalışma yürütme imkanına sahip olacak

.

...