Trendyol Süper Lig’in 28. haftasında Trabzonspor’a 2-1 mağlup olan Galatasaray’da teknik direktör Okan Buruk, karşılaşma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Buruk, şampiyonluk yarışında iddialarının sürdüğünü vurguladı.
“Trabzonspor konsantrasyonunu korudu”
Rakiplerini tebrik ederek sözlerine başlayan Buruk, şu ifadeleri kullandı:
“Onlar da şampiyonluk yarışında önlerindeki bir takıma karşı motive ve istekliydiler. Maçın başından sonuna kadar o konsantrasyonu gösterdiler. Maçı ilk yarı ve ikinci yarı olarak ikiye ayırabiliriz. İlk yarı iyi olmadığımız, ikinci yarı ise daha iyi olduğumuz bölümdü.”
“İkinci yarıda oyunu rakip sahaya yıktık”
İkinci yarıdaki performansa dikkat çeken Buruk, şunları söyledi:
“İkinci yarıda hem topla oynamada hem de rakip kalede oluşturduğumuz tehlikelerde etkiliydik, oyunu rakip sahada oynadık. Ancak 1-1'den sonra oyun bizim kontrolümüzde giderken bir duran toptan yediğimiz golün ardından rakibimiz iyi savunma yaptı.”
“Pozisyonları değerlendiremedik”
Kaçan fırsatlara...